Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 06/02/2020

«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

 

Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε. Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;

 

Η παρέμβαση σημειώθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτη έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια. Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα ενώ την παρέμβαση ανέλαβε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας με ανάρτηση της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ΝΔ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου 'Αρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου 'Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis