Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 09/08/2018

Διακοπές με τα… ναρκωτικά τους έκαναν 12 άτομα που είχαν κατασκηνώσει στη λίμνη Πρέβελης στο Ρέθυμνο με τις διωκτικές αρχές να τα εντοπίζουν και να τα συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν άνδρες της αστυνομίας – στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές – προχώρησαν σε έρευνα στους παράνομους κατασκηνωτές που βρίσκονταν στη λίμνη Πρέβελη.

[custom:google-ads]

Οι αρχές διαπίστωσαν πως οι 12 κατασκηνωτές κατείχαν ναρκωτικά με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψή τους.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες – τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας από 32 έως 55 ετών – και επτά τουρίστες – έξι άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας από 37 έως 50 χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίμνη Πρέβελη είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis