Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 30/07/2020

Απίθανη ιστορία με την εγγραφή νεογέννητου μωρού, που έφερε στον κόσμο ανήλικη Ρομά, σε άλλη γυναίκα, αποκαλύφθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και επενέβη η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Ιουλίου μία 15χρονη Ρομά έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωράκι.

Την Τετάρτη εμφανίσθηκε στο Νοσοκομείο ένας 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι ήταν ο πατέρας του άνδρα της κοπέλας, έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να περαστεί η γέννηση στα μητρώα και να προχωρήσει στο Ληξιαρχείο.

Εκεί το προσωπικό του Νοσοκομείου διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο συγκεκριμένος άνδρας παρουσίασε ως ταυτότητα της λεχώνας, την ταυτότητα της 28χρονης Ρομά γυναίκας του!

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας προσήγαγαν στο Τμήμα τόσο τον «παππού», όσο και την 15χρονη λεχώνα, αλλά και το φερόμενο ως πατέρα του βρέφους και την 28χρονη Ρομά που διέθεσε την ταυτότητά της.

Οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις, καθώς αποδείχτηκε ότι προσπάθησαν να εγγράψουν το βρέφος σε άλλη μητέρα, ενώ εξετάζεται και ο βαθμός συγγενείας μεταξύ αλλοδαπών και Ρομά, αλλά και η πατρότητα του βρέφους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή:  lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis