Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 02/05/2018

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας υδραυλικός ο οποίος επιχείρησε να επισκευάσει τουαλέτες σε εμπορικό κέντρο και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα.

Το περιστατικό συνέβη στην Αλμπέρτα του Καναδά, όπου ένας άνδρας στην προσπάθειά του να επισκευάσει ένα καζανάκι στις γυναικείες τουαλέτες ενός εμπορικού κέντρου, βρήκε υπολείμματα ενός ανθρώπινου σώματος πίσω από τον τοίχο.

Όπως μεταδίδει το BBC, ένας συντηρητής στο εμπορικό κέντρο, στο κέντρο του Κάλγκαρι, μετακίνησε ένα πάνελ από τον τοίχο προκειμένου να επισκευάσει ένα καζανάκι, κι έτσι ανακάλυψε το πτώμα, που ανήκει σε έναν ενήλικο άνδρα.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν έχει προσδιοριστεί αιτία θανάτου ενώ χθες ήταν προγραμματισμένη η νεκροψία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κάλγκαρι δήλωσε στο CBC News πως είναι πιθανό κάποιος που για κάποιο λόγο ήταν στο σύστημα εξαερισμού έπεσε από ψηλά και εγκλωβίστηκε πίσω από τον τοίχο. Οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας πιθανότατα βρέθηκε εκεί μόνος του και δεν μπόρεσε να καλέσει βοήθεια.

Η έρευνα για τα αίτια θανάτου του θύματος και το πώς και γιατί κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο μέσα στον τοίχο είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis