Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 14/04/2017

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση έχει διαταχθεί σε δυο σωφρονιστικά καταστήματα, μετά την αποκάλυψη ότι ένας αλλοδαπός κρατούμενος επιχείρησε να περάσει στις φυλακές Δομοκού μια τηλεόραση στην οποία είχε κρύψει μέσα επικοινωνίας!

Όπως συμβαίνει σε κάθε άφιξη νέου κρατούμενου ή κάποιου που επιστρέφει από άδεια, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα όσα είχε φέρει μαζί του ο αλλοδαπός που μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού. Όταν σάρωσαν με το ειδικό σκάνερ την τηλεόραση που μετέφερε, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν τον εισαγγελέα των φυλακών.

Μπροστά του άνοιξαν την ύποπτη συσκευή και ανακάλυψαν στο εσωτερικό της πέντε κινητά τελευταίας γενιάς, έναν φορτιστή και ένα ζευγάρι ακουστικά! Σε βάρος του κρατούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή μέσων επικοινωνίας σε χώρο κράτησης που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Όμως, ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες δικαστικές αρχές που ερευνούν αν η τηλεόραση με το παράνομο περιεχόμενο βρισκόταν στο κελί του αλλοδαπού στον Κορυδαλλό και για ποιο λόγο δεν είχε εντοπιστεί ή αν του παραδόθηκε κατά την μεταγωγή του χωρίς να ελεγχθεί.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis