Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 11/12/2017

Ένας μαροκινός συνταξιούχος συνελήφθη προσπαθώντας να περάσει παράνομα στην Ισπανία ένα 12χρονο αγόρι αφρικανικής καταγωγής το οποίο είχε «κρύψει» μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου του. Η αστυνομία ανακάλυψε τον νεαρό την Παρασκευή αφού «ανίχνευσε» τον παλμό της καρδιάς του χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο στα σύνορα μεταξύ του Μαρόκου και την Μελίγια της Ισπανίας.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο 12χρονος από τη Γουινέα είχε «θαφτεί» στον μικρό χώρο μεταξύ του κινητήρα και του ταμπλό του συνοδηγού. Οι αστυνομικοί «ξήλωσαν» το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να απεγκλωβίσουν το παιδί, που σύμφωνα με πληροφορίες δυσκολευόταν να αναπνεύσει και δεν ένιωθε τα άκρα του. Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

[custom:google-ads]

Την ίδια ώρα, ο 65χρονος οδηγός συνελήφθη και αναμένεται να φυλακιστεί μετά την εμφάνισή του ενώπιον του δικαστηρίου. «Η επιχείρηση άρχισε όταν οι αξιωματικοί σταμάτησαν το BMW X5 με μαροκινές πινακίδες για να επιθεωρήσουν το όχημα και να ελέγξουν τα έγγραφα του οδηγού. Όλα κυλούσαν ομαλά στον έλεγχο μέχρις ότου μια λεπτομέρεια κίνησε την υποψία των αστυνομικών. Η συσκευή για τους παλμούς χτύπησε, όποτε και οι φύλακες κατάλαβαν ότι κάτι πάει στραβά κάπου μέσα στο όχημα» ανέφερε στους δημοσιογράφους ένας εκπρόσωπος των αρχών. Το αγόρι τελικά εντοπίστηκε σώο έπειτα από πολύωρη έρευνα στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Πηγή: www.lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis