Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:17 | 09/06/2019
Στη σειρά Kids Meet, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από ανθρώπους με διαφορετικές εμπειρίες ζωής. Στο παρελθόν έχουν πάρει συνέντευξη από μια γυναίκα με Αλτσχάιμερ, από έναν μάγο, από ανθρώπους που έχουν διαπράξει κακούργηματα, από μια κωφή γυναίκα και από έναν άνδρα με μυϊκή δυστροφία. 
 
Ανάμεσα στις συνεντέξεις τα παιδιά συναντήθηκαν με έναν αστυνομικό που βρισκόταν στο Σώμα για 14 χρόνια προκειμένου να του κάνουν ερωτήσεις για όλα όσα ήθελαν να μάθουν. Ο αστυνομικός Peter Sergeant Peter Barrett απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με το αν σε όλους τους αστυνομικούς αρέσουν τα ντόνατς, τις ώρες των βάρδιών του και το αν έχει ποτέ σπάσει το νόμο.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός μίλησε επίσης για τα εργαλεία που έχει γύρω από τη ζώνη του, συμπεριλαμβανομένων ενός στυλό, ενός taser, χειροπέδων και του όπλου του.

 

"Αισθάνεστε ποτέ άσχημα για τους ανθρώπους που πρέπει να συλλάβετε;" ένα κορίτσι που ονομάζεται Arriell τον ρώτησε.
 
"Μερικές φορές, υπάρχουν άνθρωποι που συλλαμβάνουμε και λυπούμαστε πολύ για αυτό που έκαναν, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να τους συλλάβουμε", δήλωσε ο Barrett.
 
"Τι πιστεύουν οι άνθρωποι λάθος για τους αστυνομικούς;" 
 
"Νομίζω ότι, μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι οι αστυνομικοί είναι απλά άνθρωποι", δήλωσε ο Barrett. "Θέλαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, ακριβώς όπως οι πυροσβέστες, δεν θέλουμε να μας φοβούνται οι άνθρωποι, ελπίζω ότι εσείς και οι φίλοι σας δεν θα φοβόσαστε την αστυνομία. Ελάτε να μας μιλήσετε αν θέλετε να μας μιλήσετε. "
 
Ο Barrett μίλησε για τις δικές του εμπειρίες ως αστυνομικός και, παρότι η άποψή του μπορεί να είναι διαφορετική από άλλες, ήταν ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις των παιδιών. Η Arriell ήρθε με μια ολόκληρη σελίδα από προσεγμένες ερωτήσεις που είχε γράψει γι 'αυτόν. Δυστυχώς, δεν απαντήθηκαν σε όλα αυτά στο βίντεο.
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis