Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:02 | 29/04/2017

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο για άλλη μία φορά, από μία απονενοημένη πράξη, ένα έγκλημα δίχως ίχνος λογικής σε βάρος ενός μικρού παιδιού.

Το πρωί ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της άτυχης 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη που την διενήργησε, ο θάνατος του παιδιού επήλθε από ασφυκτικό θάνατο, συνεπεία απόφραξης των ανωτέρων αναπνευστικών οδών στόματος και μύτης, ύστερα από πίεση που ασκήθηκε, κάτι που δικαιολογείται και από λίγες εκχυμώσεις που είχε στα χειλάκια του.

Το πόρισμα συμπίπτει απόλυτα με την κατάθεση που έδωσε ο δράστης της ανθρωποκτονίας και πατέρας ότι πίεσε το παιδί στην αγκαλιά του έως ότου αυτό πάψει να κλαίει, το πίεσε όμως τόσο που στο τέλος δεν μπορούσε να αναπνεύσει… Ενδεχομένως να του έκλεισε και το στόμα με το χέρι του όμως αυτό δεν μπόρεσε να φανεί κατά την νεκροψία.

Πρόσθετα, η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί ήταν αρτιμελές, δεν έφερε ούτε ένα σημάδι παλαιάς ή πρόσφατης κακοποίησης, ούτε ένα τραύμα, που σημαίνει ότι το παιδί δεν γνώρισε ποτέ πριν βία στο σπίτι του…

Ο δράστης περπάτησε 1,5 χλμ. από το σπίτι με την σορό της κόρης του μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, την οποία και απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων στην Αγ. Βαρβάρα. Ομολόγησε, ύστερα από μία μαραθώνια ανάκριση γεμάτη από αντιφάσεις, έως ότου καταλήξει κάπου…

 

 

 

Το νεκρό κοριτσάκι εντοπίστηκε στον κάδο καθ’ υπόδειξή του

Τον κάδο που απέρριψε ο πατέρας την κόρη του, τον υπέδειξε ο ίδιος ο πατέρας και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως έγινε, είπε πως μετά το μπάνιο που έκανε στο παιδί και εκεί φαίνεται χτύπησε και λίγο το παιδί, εκείνο έκλαιγε ασταμάτητα, γιατί του έλειπε και η μητέρα του, το πήρε αγκαλιά σφιχτά μέχρι που το παιδί έπαψε να αναπνέει και αυτό όλο το απέδωσε σε ατύχημα και στην ...κακιά στιγμή, καθώς όμως βρισκόταν σε παραλήρημα ο δράστης, μπορεί εμμέσως να ομολόγησε, οι Αρχές ήταν υποχρεωμένες όμως να τον ανακρίνουν όλη νύχτα έως ότου ομολογήσει ευθαρσώς, η κατάθεσή του γίνει μία, χωρίς αντιφάσεις και διαφορετικές εκδοχές κάθε φορά, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν την δικογραφία σε βάρος του.

Αξιωματικός που συμμετείχε μάλιστα στην προανάκριση, αναφέρει ότι ο δράστης έπασχε από κατάθλιψη και όχι κάποια βαρύτερη νόσο που να δικαιολογεί σε κάποιο βαθμό την εξέλιξη των γεγονότων, ενώ το γεγονός των συνεχών αντιφάσεων και της δυσκολίας που εμφάνισε στην παραδοχή των γεγονότων την απέδωσε στην συνήθη πρακτική όποιου έχει σκοτώσει και μάλιστα δικό του άνθρωπο και ύστερα προσπαθεί μάταια να αρνηθεί με διάφορους τρόπους...

Το χρονικό του δράματος

Η αναγγελία εξαφάνισης του παιδιού έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας από τον 61χρονο πατέρα και συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γι αυτό.

Ο ίδιος δήλωσε το πρωί στους αστυνομικούς, πως σηκώθηκε το πρωί και είδε πως έλειπε το ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του (αγοράκι και κοριτσάκι) και συγκεκριμένα η κόρη του, η Στυλιανή, η οποία μάλιστα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε, όπως ισχυρίστηκε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοι τού έκλεψαν το παιδί... Αποφάσισε, όπως πάλι ισχυρίστηκε, να πάει τον γιο του στο σχολείο (ο οποίος φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί κάτι) και αμέσως μετά να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλει.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι δεν ανακάλυψαν το παραμικρό ίχνος διάρρηξης και ο μόνος αναστατωμένος ελαφρά χώρος είναι αυτός του παιδικού υπνοδωματίου... Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από την Ασφάλεια κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή και εξαιτίας του ότι επρόκειτο για παιδί, αλλά και εξαιτίας της κατάστασης του πατέρα και του γεγονότος ότι ανέφερε διαφορετικά πράγματα συνεχώς, έως και ασυνάρτητα.

Για παράδειγμα την μία φορά τους είπε ότι γύρισαν αργά το βράδυ από μία επίσκεψη, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και ενδεχομένως εκεί ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το παιδάκι είτε άνοιξε και έφυγε μόνο του, κάτι δύσκολο γιατί έχει κινητικά προβλήματα, είτε κάποιος μπήκε και το πήρε... χωρίς να τον αντιληφθεί.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα και με την αγωνία για την τύχη του παιδιού να φτάνει στο κατακόρυφο, ο πατέρας κλήθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής στην ΓΑΔΑ, όπου την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και οι αστυνομικοί εξέτασαν επί σειρά ωρών τον πατέρα, μέχρι που τους υπέδειξε που περίπου ήταν ο κάδος, όπου και εντοπίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η σορός του παιδιού του, οι οποίοι στο μεταξύ έψαχναν κάδο τον κάδο στην περιοχή.

Οι παιδοκτονίες που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Το NEWS 247 κάνει μία αναδρομή σε ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα με θύματα αθώα παιδιά, με όλες λίγο έως πολύ τις περιπτώσεις να έχουν όμοια κίνητρα... Με βάση τους πιο συχνούς λόγους που γεμίζουν οι σελίδες των εφημερίδων με τέτοιου είδους εγκλήματα, συναντάται πιο συχνά το μίσος συζύγων για τις συζύγους του και την παιδοκτονία ως μέσο αντεκδίκησης που θα τις πονούσε πιο πολύ από το να δολοφονούσαν τις ίδιες, τα ενδοοικογενειακά προβλήματα, τα προβλήματα εξαρτημένων από το αλκοόλ ή από ναρκωτικά, τα ψυχολογικά προβλήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τα οικονομικά κίνητρα...

1972: Ο Βασίλης Λυμπέρης περιλούζει με βενζίνη και βάζει φωτιά στο σπίτι του, την ώρα που κοιμόντουσαν μέσα η εν διαστάσει γυναίκα του, τα δύο ανήλικα παιδιά τους και η πεθερά του. Καταδικάστηκε τετράκις εις θάνατον και εκτελέστηκε το 1972. Ήταν ο τελευταίος θανατοποινίτης που εκτελέστηκε στην Ελλάδα.

 

 

 

1987: Ένας πατέρας πυροβολεί και σκοτώνει τα τρία του παιδιά στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και αμέσως αυτοκτονεί.

1994: Ο 40χρονος Μανώλης Δουρής, πατέρας 7 παιδιών, βιάζει και σκοτώνει τον 6χρονο γιο του Νίκο.

Μετά από πολυήμερες δακρύβρεχτες εμφανίσεις του στις κάμερες, ομολογεί στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε και βίασε το ίδιο του το παιδί! «Με κυριεύει μια σπάνια ασθένεια, με μεταμορφώνει. Με έπιαναν κρίσεις και δεν έβλεπα μπροστά μου. Ο καθένας στη θέση μου το ίδιο μπορεί να έκανε» θα πει στην κατάθεσή του προκαλώντας λαϊκό κύμα οργής. Στη δίκη του στο Κακουργιοδικείο Κορίνθου ο Δουρής αλλάζει τακτική κι από «κτήνος», όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος τον εαυτό του, δηλώνει "αθώος". Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει τη σύζυγό του για τον θάνατο του παιδιού. Αν και είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες υποθέσεις στα εγκληματολογικά χρονικά, τελικά καταδικάζεται σε κάθειρξη 20 ετών για τον βιασμό και ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με «ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

 

 

 

Η υπόθεση δεν εκδικάζεται ποτέ σε δεύτερο βαθμό, αφού ο Δουρής βρίσκεται κρεμασμένος στη φυλακή με καλώδιο τηλεόρασης...κάτω από εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες.

1994: Ο 43χρονος Νίκος Δημόπουλος σκοτώνει τον 16χρονο γιο του στον ύπνο του με τσεκούρι, γιατί το θύμα του έκανε παρατήρηση να πάψει να πίνει.

1995: Η 27χρονη Καλλιόπη Αναγνωστίδου έπασχε από έντονα ψυχολογικά προβλήματα και είχε πραγματοποιήσει 7 απόπειρες αυτοκτονίας. Τον Νοέμβριο του 1995 σκότωσε τον 3χρονο γιο της, Δημήτρη, στο Αιγάλεω. Το δικαστήριο διέταξε τον εγκλεισμό της γυναίκας σε δημόσιο ψυχιατρείο. Από εκεί η παιδοκτόνος γράφει γράμματα παντοτινής αγάπης στο γιο της, που η ίδια του είχε αφαιρέσει τη ζωή.

1996: Ο 54χρονος Απόστολος Κοσμάς σκοτώνει με τσεκούρι τον 27χρονο γιο του Βαγγέλη, ο οποίος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα μεταφέρει τη σωρό του στον Κάλαμο, την περιλούζει με βενζίνη και την καίει. Πέθανε από έμφραγμα μέσα στη φυλακή.

1996: Ο 35χρονος Κώστας Ματσούκας, πυροβολεί και σκοτώνει τον 5χρονο γιο του Γιάννη, για να εκδικηθεί τη φίλη του, με την οποία είχαν αποκτήσει το παιδί, επειδή δεν του έδινε την επιμέλεια.

1997: Η 48χρονη Παναγιώτα Τσιφρικά δηλητηρίασε την ανύπαντρη 22χρονη κόρη της, η οποία ήταν 9 μηνών έγκυος, γιατί δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου.

1999: Ο Γιώργος Μεταξάκης πνίγει τα τρία αγόρια του, 12, 4 και 2 ετών στον Αλμυρό ποταμό στο Ηράκλειο της Κρήτης για να εκδικηθεί τη γυναίκα του. Καταδικάστηκε σε τρις ισόβια. Ο Γιώργος Μεταξάκης πνίγει τα τρία αγόρια του, 12, 4 και 2 ετών στον Αλμυρό ποταμό στο Ηράκλειο της Κρήτης για να εκδικηθεί τη γυναίκα του. O Mεταξάκης, ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του Αργυρώ, με την οποία είχαν κλεφτεί το 1986, αν και δεύτερα ξαδέλφια. Μαζί έκαναν τέσσερα παιδιά, αλλά η συμβίωσή τους δεν ήταν ποτέ ειρηνική. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η γυναίκα του έλεγε να φύγει από το σπίτι. Τον Ιούνιο του 1999 σε μια προσπάθεια να πείσει τη σύζυγό του να ξαναγυρίσει κοντά του, απήγαγε τα παιδιά του και απειλούσε να τα σκοτώσει. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και όλοι πίστεψαν ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στα τρία αγόρια κι στη μια του κόρη, αφού το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στη γυναίκα του. Έκαναν όμως λάθος. Εκείνος όμως ετοίμαζε με κάθε λεπτομέρεια το φρικτό σχέδιό του, όπως φάνηκε και στο ημερολόγιο που κρατούσε. Το απόγευμα της 20ής Σεπτεμβρίου 1999, πήρε με το αυτοκίνητο του τη 12χρονη κόρη του, τον Γιάννη 10 ετών, τον Νίκο 4 ετών και το δίχρονο αβάπτιστο αδελφάκι τους για να πάνε βόλτα και κατέληξαν στον Aλμυρό ποταμό. Ξαφνικά έδεσε τα χέρια της κόρης του στο λεβιέ ταχυτήτων για να μην μπορεί να κινηθεί, πήρε τα αγόρια στην όχθη του ποταμού και τα πέταξε στα κρύα και ορμητικά νερά του ποταμού. Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε με την κόρη του στην περιοχή του Mοχού, όπου και την εγκατέλειψε. Ο Μεταξάκης συνελήφθη την επόμενη ημέρα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στα βουνά του Λασιθίου. Είχε κόψει τα γένια του για να αλλάξει παρουσιαστικό και να παραπλανήσει την αστυνομία.

 

 

 

Όταν συνελήφθη, απέδωσε το θάνατο των παιδιών του σε ατύχημα, αλλά στην ανάκριση «έσπασε» και αποκάλυψε όλη τη φρικτή αλήθεια. «Αγαπάω τα παιδιά μου. Αλλά εσύ μου τα στερείς. Εσύ φταις για όλα. Όταν πεθάνω, να με θάψετε μαζί τους», έγραφε στο ημερολόγιό του για τη γυναίκα του. Ο δράστης καταδικάστηκε σε τρις ισόβια χωρίς ελαφρυντικά.

Σκότωσε το παιδί του με 17 μαχαιριές για να εκδικηθεί την γυναίκα του

2002: Μία γειτόνισσα, ανακαλύπτει στο υπνοδωμάτιο ενός σπιτιού στην Πελασγία Φθιώτιδας το πτώμα της 13χρονης Βασούλας Βουλγαράκη πλημμυρισμένο στο αίμα. Το κορμί του κοριτσιού είναι κατακρεουργημένο από 17 μαχαιριές! Η καρωτίδα του ήταν τρεις φορές κομμένη, είχε κομμένες φλέβες, και βαθιά τραύματα από μαχαίρι στην περιοχή στα νεφρά, στην κοιλιά, στους αγκώνες, στα στήθη και στα δάχτυλα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξετάζει το πτώμα κάνει λόγο για εγκληματική σφαγή. Η μητέρα του κοριτσιού Αθανασία Βελεσιώτη κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Χρήστο Βουλγαράκη ότι σκότωσε το 13χρονο αγγελούδι για να την εκδικηθεί επειδή τον είχε εγκαταλείψει. Ο Βουλγαράκης συλλαμβάνεται, δικάζεται και καταδικάζεται.

 

 

 

2004: Τον Ιούλιο του 2004 στην Κυψέλη, η 24χρονη τότε Ελένη Καλογήρου, στραγγαλίζει και βάζει στον φούρνο τον 6χρονο αδερφό της. Διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο, ενώ ουδέποτε μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους της ειδεχθούς της πράξης. Κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε θανάσιμο κίνδυνο, αντιμετώπισε και η μητέρα τους.

2011: Τον Σεπτέμβριο εξαφανίζεται μυστηριωδώς ο 23χρονος Κωστής Πολύζος από την Σιάτιστα Κοζάνης. Μερικούς μήνες μετά εντοπίζεται θαμμένος σε χωράφι ιδιοκτησία του πατριού του. Παρά το πλήθος των στοιχείων που φανέρωναν τι είχε συμβεί, τελικά μετά από 5 ολόκληρα χρόνια συλλαμβάνονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ως υπεύθυνοι για την δολοφονία του, η μητέρα του και ο πατριός του με πλέον πιθανό κίνητρο τα δάνεια που τον είχαν αναγκάσει να λάβει εξ ονόματος της οικογένειάς του.

2013: Τον Αύγουστο, η 17χρονη Ασπασία έχει πάει με τον πατέρα της για φαγητό σε κεντρική πλατεία του Άργους. Ξαφνικά, ο 47χρονος Γιώργος Μπόγρης τραβάει ένα πιστόλι και την τραυματίζει σοβαρά στο κεφάλι. Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε και άφησε πίσω του σημείωμα, εξηγώντας πως ήταν μία πράξη εκδίκησης προς την σύζυγό του που τον είχε εγκαταλείψει. Σήμερα η Ασπασία ακόμα παλεύει για την βελτίωση της υγείας της σε κέντρο αποκατάστασης.

Μωρά και νήπια θύματα απονενοημένων πράξεων

2014: Ένα αγοράκι 2,5 ετών μεταφέρεται νεκρό από τη μητέρα του και τον φίλο της στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ζευγάρι των Βούλγαρων υποστήριξε πως έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του μωρού για να το βοηθήσει να ενεργηθεί.

2014: 75χρονος στο Άστρος Αρκαδίας πυροβολεί και σκοτώνει τον γιο του και στη συνέχεια καίει τη σωρό του μέσα σε αυτοκίνητο ανήμερα τον 15Αυγουστο. Από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε αυτόν και την οικογένεια του.

2015: Στις 12 Μαρτίου, ένας 26χρονος που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα πέταξε από μπαλκόνι 4ου ορόφου στον Βύρωνα, την μόλις 4,5 μηνών ανιψιά του με αποτέλεσμα να σκοτώσει το άτυχο βρέφος και εν συνεχεία έπεσε και αυτός πραγματοποιώντας απόπειρα αυτοκτονίας.

2015: Ίσως είναι το πιο συγκλονιστικό έγκλημα και μάλιστα σε βάρος ενός παιδιού που συγκλόνισε ανεπανόρθωτα την κοινή γνώμη και εξελίχτηκε τον περίοδο του Πάσχα. Μετά από ένα ανεπανάληπτο θέατρο του βιολογικού της πατέρα που μαζί με την μητέρα του δήλωσαν αρχικά την εξαφάνισή της μικρής Άννυ Μπορίσοβα, τελικά η Αστυνομία συνέλαβε τους Βούλγαρους τοξικομανείς γονείς της. Δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος ο πατέρας της, ο οποίος σκότωσε πιθανόν με γροθιές το 4χρονο κοριτσάκι και επί ημέρες μετά έγδερνε, τεμάχιζε και μαγείρευε με ρύζι το ίδιο του παιδί! Τις ...φρικιαστικές μερίδες τις πέταγε σταδιακά σε κάδους της γειτονιάς για να μην βρεθεί ποτέ τίποτα από το άτυχο αγγελούδι... Προφυλακίστηκε και έκτοτε ζει στην απομόνωση των Φυλακών της Κέρκυρας, ενώ προφυλακίστηκε και η μητέρα του για έκθεση ανηλίκου σε θανάσιμο κίνδυνο.

 

 

 

Πιθανά κίνητρα του 27χρονου Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, το μίσος του δράστη για την βιολογική μητέρα του παιδιού Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, που σκόπευε να τον αφήσει και να πάει στην Γερμανία, μαζί με το παιδί.

2016: "Εγώ το έκανα!" ήταν η μόνη κουβέντα που μπόρεσε να ψιθυρίσει στις 14 Απριλίου 2016, η 45χρονη θεία της άτυχης 4χρονης στα Μέγαρα και ύστερα λιποθύμησε από την αιμορραγία, που ίδια είχε προκαλέσει στον εαυτό της, κόβοντας τις φλέβες της και αυτοτραυματίζοντας τον λαιμό της...

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι της οδού Αγίου Στεφάνου, έμειναν άφωνοι όταν είδαν το άψυχο σωματάκι της 4χρονης που είχε στραγγαλιστεί στο κρεβατάκι της και δίπλα πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος την 45χρονη θεία του να τους ομολογεί με αδύναμη φωνή και μέσα στα αναφιλητά πως εκείνη το σκότωσε!

Οι λόγοι όπως προέκυψαν από την προανάκριση ήταν για να μην πάρουν ποτέ πίσω το παιδί οι βιολογικοί γονείς του που το είχαν αφήσει να μεγαλώσει στο σπίτι στης γιαγιάς του, μαζί με τη θεία του και τον σύζυγό της, από την ημέρα που γεννήθηκε κιόλας.

Από την πρώτη στιγμή που έπιασε στα χέρια της η τραγική γυναίκα το παιδί, το μεγάλωσε σαν δικό της, παρά το γεγονός ότι είχε μεγαλώσει άλλα δύο δικά της παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη δεν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ωστόσο είχε εμφανίσει αρκετές φορές αυτοκτονικές τάσεις...

Η αντίστροφη μέτρηση στο μυαλό της που θόλωσε και την οδήγησε σε αυτή την απονενοημένη πράξη, άρχισε όταν πρόσφατα η βιολογική μητέρα του κοριτσιού της το ζήτησε πίσω! Αυτό δεν μπορούσε ούτε να το αντέξει ούτε να το διανοηθεί η τραγική γυναίκα, ότι όχι μόνο θα έχανε το κοριτσάκι αλλά θα γυρνούσε και πίσω στο νοσηρό περιβάλλον των ναρκωτικών...

Έτσι, θόλωσε και προτίμησε να του στερήσει η ίδια την ζωή με τα ίδια της τα χέρια, ώστε να μην το πάρει ποτέ ζωντανό πίσω η βιολογική του μητέρα. Τύλιξε με τα ίδια της χέρια τον λαιμό του δύστυχου παιδιού και το άφησε μόνο όταν έπαψε να αναπνέει... Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος και στην ίδια της ζωή που πλέον είχε χάσει για εκείνη κάθε νόημα ύπαρξης!

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis