Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 20/06/2021
Ο Τερέλ Ρόουντς είχε μόλις ομολογήσει ότι είχε δολοφονήσει τον 2χρονο Αμάρι Νίκολσον και είχε σχεδιάσει έναν χάρτη για το σημείου όπου είχε πετάξει το πτώμα του μωρού.
 
Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας παιδοκτόνος καταφέρνει να αρπάξει το όπλο από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια ανάκρισης σε αστυνομικό τμήμα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο της αστυνομίας που δόθηκε στη δημοσιότητα από τοπικά ΜΜΕ, ο κρατούμενο προσπαθεί να απελευθερωθεί, ενώ είναι μόνος του με χειροπέδες στο τραπέζι, στο δωμάτιο ανάκρισης.
 
Μόλις δύο αστυνομικοί επιστρέφουν για να τον κάνουν να ηρεμήσει, αρπάζει το όπλο από τη θήκη μιας από τους αστυνομικούς.
 
Η Όπα Ντιντς και ο συνάδελφός της άρχισαν να παλεύουν με τον κρατούμενο για να πάρουν πίσω το όπλο και ακόμη δύο αστυνομικοί καταφτάνουν για να τους βοηθήσουν.
 
Τελικά, οι τέσσερις αστυνομικοί κατορθώνουν να ακινητοποιήσουν τον άντρα και να του πάρουν πίσω το πιστόλι.
 
Όπως κατέθεσε η Ντιντς, άκουσε τον κατηγορούμενο να λέει κατά τη διάρκεια της πάλης πως ήθελε να σκοτώσει κάποιον, ενώ το όπλο ήταν στραμμένο εναντίον της και εναντίον του συναδέλφου της.
 
Σύμφωνα με τις αρχές, το περιστατικό συνέβη στις 11 Μάη, αφού ο 27χρονος Ρόουντς είχε ομολογήσει ότι είχε σκοτώσει τον 2χρονο Αμάρι Νίκολσον και είχε σχεδιάσει έναν χάρτη με την τοποθεσία όπου βρισκόταν το σώμα του μωρού.
 
Την επόμενη ημέρα, οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό του αγοριού, στο σημείο όπου ο παιδοκτόνος είχε επιδείξει στις αρχές.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα του μικρού Αμάρι είχε αναφέρει την εξαφάνισή του στις 5 Μάη, αφού ο Ρόουντς-φίλος της μητέρας του αγοριού-ισχυρίστηκε ότι το παιδί είχε απαχθεί από τον βιολογικό του πατέρα.
 
Ωστόσο, η αστυνομία κατάλαβε ότι η ιστορία του δεν ήταν αληθινή και ξεκίνησε η αναζήτηση του 2χρονου αγοριού.
 
Στις 11 Μάη, ο Ρόουντς συνελήφθη και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ομολόγησε το έγκλημα.
 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο παιδοκτόνος ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει το μωρό πολλές φορές, όταν αυτό κατουρήθηκε επάνω του.
 
Μετά τα χτυπήματα, το μωρό έγινε μπλε και μετά μωβ και σταμάτησε να αναπνέει, είχε πει ο Ρόουντς στους αστυνομικούς.
 
Τώρα, ο 27χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά και ακόμη δυο κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών και τέσσερις κατηγορίες για επίθεση σε όργανα της τάξης.
 
Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:
 

 

sputniknews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis