Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:48 | 20/10/2019

Στις 10 Οκτωβρίου συνελήφθη ένας παιδόφιλος από την Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, ο οποίος έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει οι Αρχές.

[custom:google-ads]

Ο 32χρονος Τόμι Λι Τζένκινς συνελήφθη αφότου είχε διανύσει με τα πόδια απόσταση μόλις 351 χιλιομέτρων από την Ιντιάνα έως το Ουισκόνσιν με απώτερο στόχο να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα 14χρονο κορίτσι, που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου. Αυτό που δεν γνώριζε βέβαια ήταν ότι το «κορίτσι» ήταν στην πραγματικότητα undercover αστυνομικός, με τον οποίο συζητούσε από την 1η Οκτωβρίου, χωρίς να το έχει καταλάβει.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με την «Κάιλι» ο Τζένκινς της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ την είχε καλέσει αρκετές φορές να τον επισκεφτεί. Έπειτα από τις απανωτές αρνήσεις της, αποφάσισε ο ίδιος τελικά να περπατήσει 351 χιλιόμετρα για να τη συναντήσει, συνεχίζοντας να της στέλνει μηνύματα από τη διαδρομή και να την ενημερώνει κάθε τόσο για την τοποθεσία που βρισκόταν.

Ο Τζένκινς έφτασε στο Μιλγουόκι στις 10 Οκτωβρίου κι από εκεί πήρε το λεωφορείο για το Νίναχ του Ουισκόνσιν. Εκεί όμως, αντί για την Κάιλι, τον υποδέχτηκε προς μεγάλη του έκπληξη ο αναπληρωτής σερίφης, ο οποίος βέβαια και τον συνέλαβε αμέσως.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis