Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:24 | 07/01/2015

 

Επιμένουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνει στον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δημοσίευμα του Έθνους -το οποίο βέβαια τον έκανε πρώην Α/ΓΕΕΘΑ- αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει έτοιμη την πρόταση για τον Φράγκο, τον οποίο θέλει να τοποθετήσει σε εκλόγιμη θέση. Μαζί με τον στρατηγό ο Σαμαράς σκέφτεται, κατόπιν εισηγήσεων που έχει δεχτεί να κάνει ανάλογη πρόταση και στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρο Φορτσάκη.

Θα δεχτεί ο στρατηγός μια τέτοια πρόταση; Κανείς δεν λέει με βεβαιότητα αν και τα προγνωστικά λένε πως αν τελικά διατυπωθεί ,ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ θα απαντήσει τελικά θετικά.

Θέλει τελικά να συνδέσει τ΄ όνομά του με κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα ο Φράγκος; Η αλήθεια είναι ότι η αναμονή για κάτι νέο που θα μπορούσε να “πάει ψηλά” δεν απέδωσε και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάνει ‘δεύτερες σκέψεις”. Ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας βέβαια δεν θα ΄χει περιορισμό τηλεοπτικών εμφανίσεων όπως σημειώνει ο Γιάννης Σαραντάκος στο ρεπορτάζ του Έθνους. Κι αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί να σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος στην “υπεράσπιση” της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος. Η οποία ως γνωστόν δεν ήταν διόλου ευχάριστη για τους στρατιωτικούς. Ο Φράγκος κατηγορείται από πολύ μεγάλη μερίδα στελεχών ότι ως Α/ΓΕΣ δεν αντιστάθηκε στο κύμα των περικοπών που ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Και σαν απόστρατος ακόμη δεν είχε την αναμενόμενη δυναμική παρουσία στο “μέτωπο” που δημιουργήθηκε κατά των κυβερνητικών μέτρων.

Ωστόσο έχει πολλούς που τον “πιστεύουν”. Και σ΄ αυτούς στοχεύει η πρόταση Σαμαρά.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis