Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:10 | 23/08/2015

Ένας 37χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα ενός ανήλικου αλλοδαπού, υπηκόου Αφγανιστάν με πλαστά έγγραφα.

Ο 37χρονος συνόδευε τον ανήλικο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου προσποιούμενος ότι είναι γιός του, κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων αρχών Πακιστάν, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Φρανκφούρτη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς παρέλαβε τον ανήλικο από τους γονείς του, έναντι χρηματικού ποσού, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαβατήριο Πακιστάν, το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, μετά από αίτημα, από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο διαβατήρια Πακιστάν, τρία φωτοαντίγραφα διαβατηρίων Πακιστάν, δύο φωτοαντίγραφα αδειών διαμονής, ένα φωτοαντίγραφο δελτίου αιτούντος πολιτικό άσυλο και ένα φωτοαντίγραφο βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης για έκδοση πολιτικού ασύλου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου και ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

 

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis