Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 02/11/2020

Η εταιρία SMART TECH είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τους φακούς υψηλής απόδοσης KLARUS.

Οι φακοί KLARUS αποτελούν σήμερα την αιχμή της τεχνολογίας στους φακούς LED με Ποιότητα Κατασκευής, Απόδοση, Λειτουργίες και Προδιαγραφές που ξεχωρίζουν.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των φακών KLARUS σε συνδυασμό με τα 5 Χρόνια Εγγύηση και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν και μετά την πώληση, έχουν συμβάλει στην ραγδαία ανάπτυξη και εξάπλωση των φακών KLARUS παγκοσμίως.

Δεν είναι τυχαίο που οι KLARUS έχουν επιλεχθεί από πολλές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Εσθονία, η Κροατία, το Βέλγιο, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας τους.

Οι φακοί KLARUS είναι ιδανικοί για χρήση στον Στρατό, στα Σώματα Ασφαλείας, την Ναυτιλία, στην αυτοάμυνα, για επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης, για Εταιρείες Ασφάλειας και Φύλαξης, για παντός τύπου εξωτερικές δραστηριότητες και γενικότερα για αυτούς που θέλουν ένα φακό πολύ καλής ποιότητας και απόδοσης για το σπίτι, το γραφείο, την δουλειά, το ταξίδι, την δραστηριότητα ή το hobby τους.

Τώρα η SMART TECH προσφέρει για τους ένστολους έκπτωση 5% για την αγορά του best seller μοντέλου της στους φακούς KLARUS, του XT12GT, με επίδειξη της υπηρεσιακής σας ταυτότητας.

Φακός LED KLARUS XT12GT

Διαβάστε περισσότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα smart-tech.gr.

Δείτε όλους τους Φακούς KLARUS ΕΔΩ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis