Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 12/10/2019

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της  Ένωσης Αθηνών Παναγιώτη Κυριακάκο στη σελίδα του στο facebook

Οι Έλληνες Αστυνομικοί είναι μια σκληρά εργαζόμενη κοινωνική ομάδα η οποία μέσα από αντιξοότητες και σημαντικές ελλείψεις, προσπαθεί με βαθιά πίστη στα ανθρώπινα και δημοκρατικά ιδεώδη να επιτελέσει το λειτούργημά της όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη επιτυχία για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης.

Ως εκ τούτου εξερχόμενοι να εκτελέσουν διατεταγμένη υπηρεσία (αλλά πολλές φορές και εκτός αυτής) λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους όλης της Ελληνικής επικράτειας,χωρίς εκδικητικές τάσεις ή ρεβανσιστικές συμπεριφορές.

Άλλωστε το ότι πολλές φορές το πληρώνουν με την ίδια τους την ζωή το υπέρτατο δηλαδή αγαθό για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, προκειμένου να επιτύχουν αυτό που η πολιτεία τους έχει αναθέσει,το επιβεβαιώνει.

Πρόσφατο παράδειγμα η ένοπλη αντιπαράθεση με οπλισμένο κακοποιό στην περιοχή του Ασπροπύργου. Παρ ότι επιχείρησε πυροβολώντας τους να τους αφαιρέσει την ζωή, αυτοί προσπάθησαν να τον αποτρέψουν με βολές ακινητοποίησης στα κάτω άκρα επιτυχώς.

Το αποκορύφωμα; Με αιμοστατικους επιδέσμους και τεχνικές πρώτων βοηθειών προσπάθησαν πάλι επιτυχώς να μην κινδυνεύσει η ζωή του κατά το δυνατόν έως ότου προσέλθει σταθμός ΕΚΑΒ.

Τέτοιες πράξεις ανωτερότητας χαρακτηρίζουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Αστυνομικούς.

Καλό βράδυ, καλό ξημέρωμα πατρίκιοι και πληβείοι.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis