Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:58 | 13/07/2017

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα. Σε νέα του δήλωση, ο κ. Παναγούλης αποκαλεί τον αναπληρωτή υπουργό «εύελπι» και «γνωστό θιασώτη της χούντας».

«Επιθυμώ να πληροφορήσω τον κ. Τόσκα "τον εύελπι της χούντας", ότι όταν επί 220 ημέρες ανακρινόμουν στο ΕΑΤ ΕΣΑ, δεν τον συνάντησα σε κανένα κολαστήριο ανακριτικό, ούτε στην απομόνωση στις στρατιωτικές φυλακές του Μπογιατίου, ούτε βεβαίως στην εξορία στη Γυάρο, μολονότι ο κ. Ν. Τόσκας γράφει στο βιογραφικό του ότι υπήρξε και... αντιστασιακός!!!», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Παναγούλης και προσθέτει:

«Ας μην ξανατολμήσει ο κ. Ν. Τόσκας να αναφερθεί στους αγώνες της οικογένειας Παναγούλη, διότι ποτέ κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το πουλί της χούντας! Κύριε Τόσκα, μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο και για τη δική σας οικογένεια;».

hykly

«Ο κύριος Παναγούλης, αντιδρών ως παράφρων, ψεύδεται», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σημειώνεται πως ο κ. Παναγούλης κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Νίκου Τόσκα, καταγγέλλοντας ότι δεν του επετράπη πρόσβαση στους φακέλους πολιτικών φρονημάτων της οικογένειάς του και ιδίως του εξαφανισθέντος κατά τη διάρκεια της δικτατορίας αδελφού του Γεωργίου Παναγούλη με το επιχείρημα ότι είναι απόρρητα.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis