Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 06/06/2017

Στην ιστοσελίδα της πολεμικής Αεροπορίας ( www.haf.gr) αναρτήθηκε η ονομαστική κατάσταση των υποψηφίων στις φετινές εξετάσεις, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν μόνο ταχυδρομικά, τα ελλείποντα - ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι τις 9 Ιουνίου (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1),ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α. 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται - υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 - 2133.

Στη γνωστοποίηση του ΓΕΑ επισημαίνεται ότι όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί με την αίτηση υπεύθυνη δήλωση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης (Υπόδειγμα 6 της ΕΔΥΕΘΑ 14/2017), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.

Όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2017 εδώ

Πηγή:  www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Θρήνος στις Ειδικές Δυνάμεις! “Έφυγε” ο 13χρονος ΟΥΚας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis