Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 30/05/2019

Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά έχει αναρτηθεί στο αρχηγείο του Λιμενικού, για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των πανελλήνιων εξετάσεων.

Ο εν λόγω πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αρχηγείου του λιμενικού (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για το ποιες ακριβώς ελλείψεις / σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση - υπεύθυνη δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, έως και την 06/06/2019, ημέρα Πέμπτη [ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημόσιου ή ιδιωτικού)] στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /αρχηγείο Λιμενικού Σώματος (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis