Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 03/03/2015

Στις 11-12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο με στόχο την καταπολέμηση του bullying  αλλά και για την πρώτη σχετική πανευρωπαϊκή συνεργασία μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Έξι βασικοί εταίροι από πέντε ευρωπαϊκές χώρες συνεργάζονται στο ENABLE: Centre for Digitale Paedagogik (Δανία), the Princess Diana Awards (Βρετανία), the South West Grid for Learning (Βρετανία), Partners in Learning (Κροατία), Μαζί για την Εφηβική Υγεία (Ελλάδα), European Schoolnet (Βέλγιο). Επίσης, το έργο υλοποιείται με τους εξής συνεργαζόμενους εταίρους: Ask.fm, Facebook, Twitter και Vodafone.

Η έναρξη του ENABLE θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο (Ελληνοαμερικανική Ένωση), Μασσαλίας 22 (ώρες 10.00 - 14.30) και θα παρευρεθούν 60 υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η εκδήλωση έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες για ανάλυση και σύγκριση προσεγγίσεων κατά του bullying και να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ bullying, νέων διαδικασιών επικοινωνίας και κοινωνικής και συναισθηματικής παιδείας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση – η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα- είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην διεύθυνση http://enable.eun.org/

Πηγή:parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis