Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:33 | 03/04/2017

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά οι ρωσικές Αρχές πιστεύουν ότι ήταν μια πράξη τρομοκρατίας.

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις με την Αγία Πετρούπολη μέσα στον καπνό και έναν τζιχαντιστή να κρατά στο χέρι μια χειροβομβίδα, λίγες ημέρες πριν από την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό.

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και δείχνει έναν ναό τη στιγμή που καταρρέει, ενώ τζιχαντιστής κρατά σε ένα χέρι κάτι που μοιάζει με χειροβομβίδα.

Παράλληλα, με εκατοντάδες μηνύματα πλημμύρισαν το διαδίκτυο οι οπαδοί του ISIS, πανηγυρίζοντας για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 50.

Δύο εντάλματα έρευνας σε βάρος δύο ατόμων, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ενεπλάκησαν στην πολύνεκρη έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολη, εξέδωσαν οι ρωσικές αρχές.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ, επικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας, «δύο άνθρωποι αναζητούνται καθώς υπάρχουν υποψίες ότι σχεδίασαν την επίθεση, ένας εκ των οποίων πιστεύεται ότι τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο βαγόνι του μετρό, ενώ ο δεύτερος ότι τοποθέτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σταθμό του μετρό "Πλόστσαντ Ρεβολούτσι"».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis