Πανηγυρική πρόκριση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. στους τελικούς του Πρωταθλήματος Ευρώπης Αστυνομικών

Πανηγυρική πρόκριση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. στους τελικούς του Πρωταθλήματος Ευρώπης Αστυνομικών
Η ομάδα Πετοσφαίρισης Γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς του πρωταθλήματος Ευρώπης Αστυνομικών που θα γίνουν στην Πράγα της Τσεχίας στις 07-14 Οκτωβρίου του 2019.

 
Συγκεκριμένα η Ελληνική ομάδα που μετείχε στον 2ο προκριματικό όμιλο νίκησε την Παρασκευή 11/01/19 εύκολα την ομάδα της Αυστρίας με 3-0 σετ (25-17, 25-15, 25-11) και το Σάββατο 12/01/19 την οικοδέσποινα Ιταλία με 3-1 σετ (25-21, 22-25, 25-7, 25-12) και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της που έγινε στο Μιλάνο.
 
Η Ελληνική ομάδα με αυτό τον τρόπο κέρδισε το εισιτήριο για την τελική φάση και θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.
 
 
Την Ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι:
Υ/Β΄ Βουγιουκλίδου Χρυσοβαλάντο – Ειρήνη, η Υ/Β΄ Γκούρα Παρθένα – Νιόβη, η Υ/Β΄ Πανταζή Ασπασία, η Υ/Β΄ Σταυροπούλου Αικατερίνη, Υ/Β΄ Κωνσταντίνου Γλυκερία, η Ανθ/μος Σπανού Ζωή, η Αστ/κας Γκότση Γεωργία, η Αστ/κας Τσιώνη Ελένη η Αστ/κας Χαραλαμπίδου Μαρία, η Αστ/κας Νικολοπούλου Βασιλική η Δοκ. Αστ/κας Παυλίδου Δήμητρα, η Δοκ. Αστ/κας Κυπαρίσση Ραφαηλία.


Προπονητής της ομάδας Πετοσφαίρισης γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Αρχ/κας Αβραμίδης Αλέξανδρος, ενώ στους αγώνες του Μιλάνου διαιτήτευσε ο Υ/Β΄ Βελώνης Γεώργιος.

Πηγή: bloko.gr