Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:19 | 22/02/2015

 

"Πόλεμος" στη Λεωφόρο πριν καν αρχίσει το ντέρμπι! Επεσαν δεκάδες κροτίδες μία εκ των οποίων πέτυχε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και έναν αστυνομικό στο πόδι, ο οποίος υποβασταζόμενος βγήκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο που μετετράπη σε δευτερόλεπτα σε πεδίο πολέμου.

Ολα συνέβησαν λίγο αφού έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δοκίμασε να πατήσει το χορτάρι της Λεωφόρου. Δεκάδες φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν προς το μέρος του και μία τον χτύπησε. 
 

Οι άνδρες της ασφάλειας του τον οδήγησαν στα αποδυτήρια και τα επεισόδια από εκείνο το σημείο και έπειτα θύμιζαν πόλεμο. 

Επειτα, προσπάθησαν να κάνουν τον καθιερωμένο περίπατό τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ολυμπιακού κι οι φωτοβολίδες συνέχιζαν να πέφτουν... βροχή. Την ίδια ώρα ο Περέιρα προκάλεσε με τη στάση του, καθώς πήγε προς το πέταλο της 13 κι έκανε κινήσεις με τα χέρια του σαν να λέει ''ελάτε''! Η... πρόσκληση έγινε αποδεκτή από τους οπαδούς, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία. Η ρίψη φωτοβολίδων συνεχιζόταν για ώρα...

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία. 

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis