Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:56 | 14/06/2015
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του πολίτη συνεχίζει να δείχνει τη δυσαρέσκεια του προς μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας αφού έρθει η συμφωνία και μετά. "Νομίζω ότι εφόσον κλείσει η συμφωνία πρέπει να αρχίσει η διακυβέρνηση. Και έχει τριάμισι χρόνια να κυβερνήσεις και να δείξεις πως κυβερνάς αριστερά" σημειώνει για το βασικό πολιτικό στοίχημα της κυβέρνησης Τσίπρα και συνεχίζει: "Να συνεννοηθούμε όμως πριν τι σημαίνει κυβερνάς αριστερά. Τι πάει να πει αριστερή δικαιοσύνη; Τι πάει να πει αριστερή αστυνομία; Τι πάει να πει αριστερό πανεπιστήμιο; Που ζουν αυτοί στη Βόρειο Κορέα;" αναφέρει στη Real News στοχεύοντας σε όσους τον θεωρούν "εχθρό" εφόσον δεν ανήκει στο κόμμα.
 
"Η Θεωρία ότι όλοι είναι εχθροί είναι φοβική θεωρία, είναι αμήχανη θεωρία, θεωρία εσωτερικής ανασφάλειας του 36% - ποιο 36%; Το 6%, γιατί το 30% είναι διάφοροι απογοητευμένοι που πήγαν και ψήφισαν" αναφέρει και τονίζει: "Αυτά να τελειώνουν. Ή θα βάλει κάτω να δουλέψουν οι υπουργοί, να μας δείξουν τι είναι αυτό που ξέρουν, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να είναι ρεαλιστικό". 
 
Το στοίχημα του Τσίπρα
 
"Το στοίχημα είναι να μπορέσει (ο πρωθυπουργός) να καθαρίσει το τοπίο με αλήθειες, με ανθρώπους που πιστεύουν και στον Τσίπρα και στην κυβέρνησή του και σε αυτό που θέλει να κάνει" ανέφερε ο κ. Πανούσης. Πάντως ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε πως δεν υπάρχει θέμα απώλειας της δεδηλωμένης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. "Δεν πέφτει ο Τσίπρας. Μπορεί να απαξιωθείς στα 42 σου, αλλά ένα κόμμα με 149 βουλευτές δεν πέφτει ακόμη και 130 να γίνουν" σημειώνει και συνεχίζει για το ενδεχόμενο εκλογών. "Αν χάσει τη δεδηλωμένη και πάει σε εκλογές, θα τις ξανακερδίσει - κατά πάσα πιθανότητα, μην κάνουμε και το σοφό. Το θέμα είναι με ποιον θα πάει σε εκλογές. Αν πάει με τους ίδιους και 160 να πάρει θα ξανάρθουμε στα ίδια προβλήματα που είπαμε και προηγουμένως" σημείωσε αφήνοντας και πάλι το καρφί του για τους πιο "σκληροπυρηνικούς" του κόμματος.
 
Πηγή: Real News
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis