Πανούσης σε ΠΑΣΟΚ: "Τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση για τα επεισόδια και τους δράστες"

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
Πανούσης σε ΠΑΣΟΚ: "Τι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση για τα επεισόδια και τους δράστες"
Κύκλοι από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ
 
«Την τελευταία διετία τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις της Αστυνομίας, φύλαξης αυτών, έγιναν στόχος επιθέσεων από οργανωμένες ομάδες ατόμων, τουλάχιστον 10 φορές,  με συνέπεια να κινδυνεύσουν οι ζωές των εργαζομένων και να προκληθούν υλικές ζημιές.
 
Θα ήταν χρήσιμο να μας γνωστοποιηθεί τι έπραξε η προηγουμένη κυβέρνηση στην όποια συμμετείχε και το ΠΑΣΟΚ για να αποτραπούν αφενός αυτές οι επιθέσεις και αφετέρου να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Το ποιος έκανε την δουλειά του ή όχι, όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης δεν απαιτείται να το επικαλεστεί κανείς. Το αποδεικνύουν τα ίδια τα γεγονότα με την κυριαρχία της ανομίας στα Πανεπιστήμια και στο κέντρο της Αθήνας, με τις καταστροφές εκατομμυρίων ευρώ περιουσιακών στοιχείων, με την απώλεια ανθρωπίνων ζωών (MARFIN), με την κατάρρευση των κοινωνικών δομών, με τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, με τα αδιέξοδα που οδήγησαν τη νέα γενιά και τους επιστήμονες να επιλέγουν τη μετανάστευση, με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, με την έλλειψη ελπίδας και προοπτικής.
 
Σκοπός της σημερινής κυβέρνησης είναι να ανατρέψει όλες αυτές τις καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών και να επιφέρει στην ουσία και όχι με λόγια και με ανέξοδες διακηρύξεις, την κοινωνική ειρήνη και ηρεμία στη χώρα».

Πηγή:defencenet.gr