Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 16/04/2015

«Έχω συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της Αστυνομίας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 κατήγγειλε ότι υπάρχουν «μπαχαλάκηδες», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι δρουν επί μισθώσει για να προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σε επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Πανούσης υποστήριξε, επίσης, ότι τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες, ενώ για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ είπε ότι πρέπει να λήξει εντός της ημέρας ή αύριο Παρασκευή και να υπάρξει συζήτηση και ομοφωνία από όλες τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.

Ο κ. Πανούσης χαρακτήρισε δυσλειτουργικό το μοντέλο των δέκα υπουργών με τους πολλούς αναπληρωτές και αναφερόμενος σε όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος ότι «υπάρχει άνθρωπος κάτω από την κουκούλα. Αν πυροβολήσει κάποιος μία κουκούλα θα πυροβολήσει άνθρωπο» σημείωσε ότι και κάτω από το κράνος του αστυνομικού βρίσκονται άνθρωποι.

Για τις καταλήψεις ο κ. Πανούσης υποστηρίξε ότι είναι συνεχείς και οργανωμένες προσθέτοντας ότι οι καταληψίες δεν είναι οργισμένοι νέοι. «Μακάρι να ήταν οργισμένοι νέοι αυτοί που συλλαμβάνουμε, είναι πολύ πιο μπερδεμένο. Ποιος ελέγχει τα Εξάρχεια; Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες όχι από τους λεγόμενους αντεξουσιαστές».

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis