Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 11/04/2019

Για εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια έκανε λόγο η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,Κατερίνα Παπακώστα, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχει αρμονική συνεργασία πολιτικής ηγεσίας – και φυσικής, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει άβατο στη χώρα».

«Θέλω να συγχαρώ την ελληνική αστυνομία για την επιτυχημένη επιχείρηση σε όλα της τα στάδια στα Εξάρχεια. Η εντολή είναι καμία ανοχή στην παραβατικότητα».

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια

Επέμβαση σε δύο υπό κατάληψη κτίρια στις οδόύς Τζαβέλλα και Σολωμού στα Εξάρχεια πραγματοποίησε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στις 6 το πρωί και έγιναν 90 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.

Η επιχείρηση εστίασε σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τρίτη επιχείρηση που έγινε σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, ενώ εγιναν και τρεις συλλήψεις.

«Όταν αφήσουν την αστυνομία, μπορεί να κάνει επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Ο στόχος είναι να περνάει το περιπολικό από την Καλλιδρομίου, να πάρουμε πάλι πίσω τα Εξάρχεια. Όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι μόλις γίνει οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας μπαίνουν στα λαγούμια τους» τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες δύο λιμενικοί είχαν τραυματιστεί έπειτα από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές, όταν είχαν επιχειρήσει έρευνα σε οίκημα στα Εξάρχεια και έγιναν αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στο Λιμενικό και την Αστυνομία.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου στο οποίο επιχείρησε η αστυνομία. «Το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από τις 17 Νοέμβρη. Ήταν νοικιασμένο μέχρι 10 ημέρες πριν από αυτή την ημερομηνία. Ειδοποίησα την αστυνομία που δεν ήρθε ποτέ. Πήγα στον εισαγγελέα, στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ, έκανα τότε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Η σημερινή επιχείρηση είναι πολύ καλά οργανωμένη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ενός κτιρίου.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis