Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 04/03/2019

Διάλογο των πολιτικών δυνάμεων για να αποφασιστεί τι είδους ασφάλεια θέλουμε κι αν πρέπει και ποιες ελευθερίες να περιοριστούν ζήτησε η Κατερίνα Παπακώστα. Και κάλεσε την αντιπολίτευση να μην κάνει «σάκο του μποξ» τα θέματα ασφάλειας…


Στη… γραμμή που διατύπωσε νωρίτερα η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη κινήθηκε και η υφυπουργός της, Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας στην κοινοβουλευτική συνάντηση του ΝΑΤΟ που συνεδριάζει στην Γερουσία της Βουλής.

[custom:google-ads]

Η Κατερίνα Παπακώστα, αναφερόμενη στα βίαια επεισόδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζήτησε τα θέματα ασφάλειας των πολιτών «να μην γίνονται σάκος του μποξ για αντιπολιτευτικούς λόγους».

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε τα δημοσιεύματα που υπήρξαν το Σαββατοκύριακο, κάνοντας λόγο για «ένα μπαράζ δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν ότι στην χώρα μας γίνετε ένας κακός χαμός» που όμως, όπως είπε, εμφανίζουν μια διεστραμμένη εικόνα από την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της  ασφάλειας των πολιτών.

«Δεν ζητάμε είπε καμία ασυλία, ούτε λέμε ότι δεν μπορεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας», σημείωσε η Κατερίνα Παπακώστα. Μάλιστα, κάλεσε και τις πολιτικές δυνάμεις να υπάρξει ένας ειλικρινής διάλογος και να αποφασιστεί τι είδους ασφάλεια θέλουμε και εάν πρέπει και ποιες ελευθερίες να περιοριστούν σε σχέση με την ασφάλεια των πολιτών.

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ταυτοποιήθηκε μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ το 2017

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis