Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 22/04/2020

Απόγευμα στην Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Γλυφάδα οδηγούσε το μικρό κυβικών αυτοκίνητο του όταν στο ύψος του Αλίμου δέχθηκε σήμα για αστυνομικό έλεγχο. Στο τιμόνι ο Γιώργος Αυτιάς. Αμέσως ανάβει τα αλάρμ και παρκάρει δεξιά για να διευκολύνει την κυκλοφορία, αλλά και τους αστυνομικούς στο έργο τους!

Εκείνοι έκπληκτοι όταν κατεβάζει το παράθυρο και διαπιστώνουν ότι είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, του εύχονται για το Πάσχα και του ζητάνε ταυτότητα, αλλά και την απαραίτητη άδεια κυκλοφορίας που πιστοποιεί τους λόγους της μετακίνησης του.

Πρόθυμα ο δημοσιογράφος επιδεικνύει τα έγγραφα που του ζητήθηκαν, ενώ εύχεται με τη σειρά του στους αστυνομικούς και μοιράζεται μαζί τους κάποιες ανθρώπινες κουβέντες.

Αφού διαπίστωσαν ότι όλα ήταν εντάξει… Ομολογούν οτι εξεπλάγησαν με την προθυμία του και κυρίως με το πόσο συνεργάσιμος και υπομονετικός ήταν, σε αντίθεση με άλλους διάσημους που κάνουν χρήση της επωνυμίας τους, είτε για να αποφύγουν τον έλεγχο είτε για να μην καθυστερήσουν.

“Παράδειγμα προς μίμηση” ακούγεται να λέει κάποιος από το αστυνομικό μπλόκο που δείχνει να έχει εμπειρία από “διάσημους” ελέγχους…

Η περίπτωση όμως του Αυτιά τον έπεισε ότι δεν υπάρχουν μόνο Βαρουφάκηδες στο δρόμο!

enimerosi24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis