Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 28/04/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικό υλικό στο Α.Τ. Νάουσας και στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης μαζί με μέλη του προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Νομό Ημαθίας, επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας.

Κατά την επίσκεψη μας παραδώσαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας και  στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας, αλεξίσφαιρα γιλέκα και υγειονομικό υλικό για όλο το προσωπικό, τα οποία παρέλαβαν οι Διοικητές των εν λόγω υπηρεσιών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, με τον Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας, Ταξίαρχο κο ΑΔΑΜΙΔΗ Γεώργιο καθώς και με αλλά στελέχη - μέλη μας στον νομό, οπού συζητήσαμε θέματα που αφορούν το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης.

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία είναι πιστοποιημένα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωση μας και διανέμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της προστασίας των συναδέλφων.

 

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis