Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:19 | 16/04/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και συνάντηση με το οικείο Αστυνομικό Διευθυντή. Παράδοση πολυμηχανήματος στο Α.Τ. Πολυγύρου και υγειονομικού υλικού για όλους τους συναδέλφους».

Στις 15-4-2021 η Ένωση μας εκπροσωπούμενη από μέλη του Προεδρείου, μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσης στο Νομό Χαλκιδικής, επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής οπού, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε συνάντηση με τον οικείο Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο, κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο.

Κατά τις συναντήσεις μας συζητήθηκαν τόσο με τον κ. Ταξίαρχο όσο και με αλλά μέλη μας, υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της εν λόγω Διεύθυνσης, καθώς πρόκειται για μια περιοχή με ιδιαιτέρα αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, οπού αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια επισκέπτες τόσο από την χωρά μας όσο και από το εξωτερικό.

Από την Ένωση μας, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου ένας πολυλειτουργικός εκτυπωτής (πολυμηχάνημα), προς διευκόλυνση της υπηρεσιακός καθημερινότητας των συναδέλφων, λόγω σχετικών αναγκών, ενώ παραδόθηκε επίσης και υγειονομικό υλικό για όλη την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.

 

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis