Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 14/12/2019

Πραγματοποιήθηκε την 13-12-2019 η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων , με τον Πλοίαρχο ΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟ Π.Σπ.  να παραδίδει στον Αντιπλοίαρχο ΛΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗ Εμ. καθώς αναλαμβάνει Διοικητής της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Κρήτης .

https://1.bp.blogspot.com/-mb17VW99K34/XfR3PvgGDDI/AAAAAAAAYxc/lcRh5gzzLBgUuPmDiUgOqOgQOiL04FWZQCLcBGAsYHQ/s1600/TELIKO.png
 

Ο Πλοίαρχος ΛΣ ΠΑΣΣΑΚΟΣ  Π.Σπ  ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια στη θέση του Κεντρικού Λιμενάρχη Χανίων ,  απευθυνόμενος στο προσωπικό του Κ.Λ.Χανίων τόνισε :

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες, αγαπητοί Συνάδελφοι και συνεργάτες, ,

Παραδίδω σήμερα 13-12-2019, ύστερα από θητεία δύο σχεδόν ετών, την διοίκηση του Κ.Λ.ΧΑΝΙΩΝ στον Υπολιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ Εμ. σε εκτέλεση απόφασης του κ. Υπουργού ΥΝΑΝΠ στον οποίο εκφράζω ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του τοποθετώντας με Διοικητή της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .

Ευχαριστώ το Θεό, που με βοήθησε και ανταποκρίθηκα στα δύσκολα καθήκοντά μου, τα οποία προσπάθησα να εκτελέσω με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας , την ανθρωπιά και την δικαιοσύνη.

θεωρώ υποχρέωσή μου να τονίσω ότι μαζί περάσαμε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις και πρωτόγνωρα προβλήματα, τα οποία όμως αντιμετωπίσθηκαν και επιλύθηκαν με το καλύτερο τρόπο, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, εξαίρετη ψυχραιμία, με σεβασμό στον πολίτη,.

Θέλω λοιπόν να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου αλλά και την ευαρέσκειά μου για το ζήλο, την εργατικότητα και την φιλοτιμία που επιδείξατε.

Αποχωρώ για τη νέα μου θέση στην 7η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο, με την ικανοποίηση ότι διοίκησα ένα ανθρώπινο δυναμικό με υψηλό ηθικό και σπάνιες αρετές.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Αρχιπλοίαρχο ΛΣ ΑΛΕΞΑΝΡΑΚΗ Γ. για τη βοήθειά του και τη συμπαράσταση του το χρονικό διάστημα που εκτελούσε τα καθήκοντα Διοικητή 7ης ΠΕΔΙΛΣ, τον Προϊστάμενο του γραφείου Λιμενικής Αστυνομίας, Υποπλοίαρχο ΛΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΑΚΗ Α., τον Διοικητή του Α' Λ/Τ ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Ε., τον Διοικητή του Λ/Τ ΚΙΣΣΑΜΟΥ Σημαιοφόρο ΛΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Π..τον μέχρι πρόσφατα Διοικητή του Λ/Τ ΣΦΑΚΙΩΝ Υποπλοίαρχο ΛΣ ΓΚΑΖΑ Γ. και τον νυν Διοικητή Αρχικελευστή ΛΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ Ν., τον Διοικητή και Υποδιοικητή του Λ/Τ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ Υποπλοίαρχο ΛΣ ΑΘΟΥΣΑΚΗ Α.και Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Ε., τα πληρώματα των ΠΛΣ 149 - ΠΛΣ 414 - ΠΛΣ 121 και τους Κυβερνήτες αυτών Υποπλοίαρχο ΛΣ ΚΥΡΙΤΣΗ Ι., Αρχικελευστή ΛΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ Μ.,Υποπλοίαρχο ΛΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ Μ.και και Α Μηχανικούς -Προϊσταμένους. Υποπλοίαρχο ΛΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ Ε., Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Ν. , τον Διοικητή Προσωπικού Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Κ. τον Διοικητή των ΚΕΑ Υποπλοίαρχο ΛΣ ΝΤΑΚΟΥΝΑΚΗ Ι. , τους Προϊστάμενους Σημαιοφόρο ΛΣ ΛΑΜΑΖΑΚΗ Π. ,Σημαιοφόρο ΛΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ Ν., ,Αρχικελευστή ΛΣ ΤΖΙΑΚΗ Θ. , τον Προϊστάμενο του Γρ. Ανάκρισης Υποπλοίαρχο ΜΑΡΑΘΑΚΗ Κ. , τον Προϊστάμενο του Γρ Επιθεώρησης Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΠΑΣΤΡΑ ΕΥ. , τον Προϊστάμενο του Γρ.ΠΘΑΠ Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΛΕΚΑΚΟ Θ., την τομεάρχη Υποπλοίαρχο ΛΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Δ., τον Προϊστάμενο του Γρ. Ναυτολογίας Πλωτάρχη ΛΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ Β., τον οποίο και συγχαίρω για την ανάληψη των καθηκόντων του Υπολιμενάρχη ΚΛ.ΧΑΝΙΩΝ, τον προϊστάμενο του γρ. Λοιπών Δαπανών -Ανθυποπλοίαρχο ΛΣ ΚΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗ Τ., την προϊσταμένη του γρ. Διαχείρισης Σημαιοφόρο ΛΣ ΓΑΜΠΑ Ε. , το προσωπικό της Κεντρικής Γραμματείας Κ.Λ.Χανίων, ΡΟΥΝΤΖΑ Α. και ΛΦ ΡΕΠΟΥΛΙΑ Ε., και το προσωπικό του γραφείου μου, πέραν των λοιπών καθηκόντων του, Αρχικελευστή ΛΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ Ι. και Ανθυπασπιστή ΛΣ ΚΑΡΤΑΚΗ Ι., για τις ατέλειωτες ώρες εργασίας, συμπαράστασης και αγωνίας που περάσαμε μαζί και τέλος την ομάδα εξωτερικής Υπηρεσίας Κ.Λ.Χ/ΣΟΥΔΑΣ.

Επίσης, ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη βοήθειά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Ἀποκορώνου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου , τις Υπηρεσίες και τους φορείς του Νομού Χανίων, τους κ. Βουλευτές και Δημάρχους του νομού Χανίων το Νομαρχιακό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και ιδιαίτερα τον κ. Ζερβό Ι., ο οποίος μόλις πριν 2 ήμερες υπέγραψε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥΔΑΣ», το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων , την Ένωση Προσωπικού Αν. Κρήτης και τις Στρατιωτικές αρχές Χανίων, το Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων και τις Αρχές των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, την Εισαγγελία Χανίων και το Ναυτοδικείο Χανίων.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλους τους συναλλασσόμενους με τα λιμάνια του Νομού Χανίων, τους ναυτικούς πράκτορες και εκπροσώπους των ναυτικών εταιρειών, τους πλοιάρχους, τα πληρώματα των πλοίων, των λαντζων, των ρυμουλκών και τους πλοηγούς, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Παύλο Λυτινακη της Ενωσης Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος.και τους δύτες ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗ Α. , ΧΕΛΟΥΛΑΚΗ Θρ. και ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟ Σ. για την σημαντική συνεισφορά τους στο έργο μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης για την καλοπροαίρετη κριτική τους, στοιχείο απαραίτητο σε μια δημοκρατική χώρα, και στους οποίους απευθύνω την παράκληση να συνεχίσουν να μας κρίνουν με δικαιοσύνη, ειλικρίνεια αλλά και αυστηρότητα, ώστε να θριαμβεύει πάντα η αλήθεια και η πλήρης ενημέρωση.

Κλείνοντας επιτρέψτε μου ως Πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ και με αφορμή οτι τις επόμενες ημέρες ένας πολύ σημαντικός κύκλος στην ΠΕΑΛΣ , για εμένα , κλείνει , θα ήθελα να , ευχαριστήσω τους στενούς συνεργάτες μου μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ  και ιδιαίτερα τον Α Αντιπρόεδρο Πλοίαρχο ΛΣ ΜΑΡΑΓΚΟ Γ. για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά του   ιδιαίτερα τους τελευταίους 2 μήνες  ως αντικαταστάτης μου εκ της θέσεως του ,  τα μέλη της ΠΕΑΛΣ αλλά και τη γραμματέα μου στην ΠΕΑΛΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ Μ.,  για την αμέριστη συμπαράσταση -βοήθεια και κατανόηση τους το χρονικό διάστημα αυτών των 6 μηνών που εκτελώ παράλληλα καθήκοντα Κεντρικού Λιμενάρχη Χανίων - Διοικητή 7ης ΠΕΔΙΛΣ και του Προέδρου ΠΕΑΛΣ και να είναι σίγουροι ότι προσπάθησα, όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, να αντεπεξέλθω στα παράλληλα καθήκοντά μου και τις ευθύνες αυτών.
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι και συνεργάτες,

Με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων μου και γνωρίζοντας τις συνεχείς προσπάθειές της πολιτικής και στρατιωτικής μας ηγεσίας για την επίλυση των υπηρεσιακών θεμάτων που εκκρεμούν, αλλά και των θεσμικών ζητημάτων που σας απασχολούν, σας καλώ να παραμείνετε ψύχραιμοι και αξιοπρεπείς και να συνεχίσετε ως επαγγελματίες να πράττεται το καθήκον σας, όπως μέχρι σήμερα κάνετε. Αγαπητοί Συνάδελφοι και συνεργάτες, να νιώθετε υπερήφανοι, διότι με τις αξιέπαινες προσπάθειές σας, επί 24ώρου βάσεως, 365 ημέρες το χρόνο, παρά τη μείωση προσωπικού, τον περιορισμό πόρων και επιχειρησιακών μέσων και την περικοπή των αποδοχών σας, πράττεται στο ακέραιο το καθήκον σας προς την Πολιτεία.

Θα είμαι δίπλα σας ως συνάδελφος και συνεργάτης σε κάθε υπηρεσιακό ή και προσωπικό, εφόσον το επιθυμείτε, θέμα.

Στον παραλαμβάνοντα Κεντρικό Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βαλυράκη Εμ. εύχομαι να έχει υγεία και επιτυχία στο έργο του και σας καλώ να τον συνδράμετε με όλες σας τις δυνάμεις και να τον περιβάλλετε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου και τα παιδιά μας, αλλά και τη μητέρα μου, για την υπομονή και την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Εύχομαι στον καθένα χωριστά υγεία, οικογενειακή ευτυχία, προκοπή και επιτυχή σταδιοδρομία.

limenikanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis