Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 30/12/2016

Σε τεκέ όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών για κάθε γούστο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας ένας 31χρονος Έλληνας, που είχε στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης τον έπιασαν στα πράσα μαζί με δυο φίλους του.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι, βρήκαν έξι γραμμάρια κοκαΐνης, ένα ναρκωτικό χάπι ecstasy, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατέσχεσαν και ένα πιστόλι κρότου με πέντε φυσίγγια και ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών που είχε στην κατοχή του ο ένοικος.

Τη στιγμή που γινόταν η έρευνα, έφτασαν στο σπίτι του δράστη ένας 33χρονος και ένας 27χρονος οι οποίοι υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχαν στις τσέπες τους δύο ναρκωτικά χάπια και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,2 γραμμαρίων. Έτσι, συνελήφθησαν και οι τρεις και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis