Παρέμβαση Γιάννη Πανούση για το θέμα του Βαγγέλη

ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ
Παρέμβαση Γιάννη Πανούση για το θέμα του Βαγγέλη

Σημαντικές διαστάσεις, ως φαίνεται, παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο. Λόγος υπήρξε η τοποθέτηση επί του θέματος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση σε επικοινωνία του με τον ιδιωτικό ερευνητή που «τρέχει» την υπόθεση κατά την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια και δεσμεύτηκε ότι θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛΑΣ.

«Εξέφρασε την προσωπική του συμπάθεια στην οικογένεια, το προσωπικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση εντοπισμού του νεαρού φοιτητή. Εκτός από σπουδαίος επιστήμονας, σεμνός πολιτικός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Κύριε υπουργέ, φίλε Γιάννη Πανούση, οι φίλοι σου είμαστε περήφανοι για σένα», λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Τσούκαλης για τον κ. Πανούση με τον οποίο άλλωστε τους συνδέει μακρόχρονη φιλία που πιστοποιήθηκε και κατά την παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού ερευνητή πριν λίγο καιρό.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. υπουργό για το ενδιαφέρον του, περιμένουμε τώρα επιτέλους απαντήσεις από την Αστυνομία για το παιδί μας», λέει στο protothema.gr ο θείος του αγνοούμενου φοιτητή, Γιώργος Βιδιαδάκης.

http://www.protothema.gr