Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 26/10/2017

Μετά την ανακοίνωση των συμπληρωματικών μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.  για το έτος 2017,  και την επιστολή διαμαρτυρίας  της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (Ε.Α.Υ.Α.),  για τη μηδενική ενίσχυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, κατέθεσε σχετική αναφορά, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του παρέμβασης, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα της Ε.Α.Υ.Α.

[custom:google-ads]

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό κείμενο:

«Θα περιμέναμε ειδικά στην παρούσα περίοδο όπου και η ηγεσία της Υπηρεσίας μας γνωρίζει παρά πολύ καλά και από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής, να τύχουμε μιας διαφορετικής αντιμετώπισης. Προφανώς όμως η ηγεσία παρόλο που είναι κοινωνός των προβλημάτων της Αχαΐας όπως μεταξύ άλλων η ελλιπής Αστυνόμευση της επαρχίας, θέμα που έχει τονιστεί και από τους Δημάρχους της περιοχής, η αναπτυσσόμενη νέα Ειδομένη που εγκυμονείται πέριξ του νέου λιμανιού της Πάτρας με αρκετά μάλιστα αιματηρά επεισόδια, οι διαρκείς ανάγκες μιας μεγαλούπολης όπως η Πάτρα αλλά και το Αίγιο με Περιφερειακά Νοσοκομεία, Αεροδρόμιο, Κατάστημα Κράτησης, Στρατιωτικές μονάδες, Πανεπιστήμιο και Τεχνολογικό Ίδρυμα με χιλιάδες φοιτητές, εκατοντάδες γεγονότα όπως διαδηλώσεις,  συγκεντρώσεις, αθλητικά γεγονότα αλλά και δεκάδες καταυλισμούς, και χιλιόμετρα θανατηφόρα επικίνδυνου οδικού δικτύου, θεωρεί αρκετή ενίσχυση τους τρείς αυτούς Αστυνομικούς.

Τέτοιου είδους αποφάσεις εκτός του ότι αφήνουν τις Υπηρεσίες της επαρχίας υποστελεχωμένες, κρατώντας χιλιάδες συναδέλφους αιχμάλωτους στην πρωτεύουσα, καταστρέφουν κάθε ελπίδα για τον  εργαζόμενο οικογενειάρχη Αστυνομικό που περιμένει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η λογική του ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα δυστυχώς επανέρχεται και γίνεται καθεστώς».

Ο κ. Κατσανιώτης ζητά από την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να ενημερωθεί  ποια  μέτρα σκοπεύει να λάβει, για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας σε αστυνομικό προσωπικό και μέσα.

Πηγή:  achaianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis