Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 02/02/2019

Σεβόμαστε απόλυτα και χωρίς αστερίσκους, την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει το έργο και την προσπάθεια των συναδέλφων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, οι οποίοι προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Δεν επιτρέπεται, λόγω της φύσης του επαγγέλματος μας, η οποιαδήποτε κρίση επί της δικαστικής αποφάσεως και εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το περιστατικό αυτό αν και μεμονωμένο δεν δύναται και δεν πρέπει να κάμψει και να αμαυρώσει την πλειοψηφία των έντιμων και ικανών αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, ούτε το υψηλό φρόνημα ευθύνης τους, παρά τα εργασιακά προβλήματα σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Η Ελληνική Αστυνομία ήταν ο πρώτος οργανισμός τους Δημοσίου που υλοποίησε ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας και του συνόλου των πρωτοβαθμίων ενώσεών μας, με την ίδρυση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, αιτούμενοι επί της ουσίας την αυτοκάθαρσή μας σε ένα Σώμα περίπου 50.000 αστυνομικών.   

Διαβεβαιώνουμε την τοπική κοινωνία ότι θα λειτουργούμε σύμφωνα με τον όρκο που δώσαμε και με σεβασμό στο Σύνταγμα, τους Νόμους του Κράτους και τους Κανονισμούς του Σώματος.

 

 

Για  το

 

 

Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Ο

 

Ο

Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

 

Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Κωνσταντίνος

 

ΚΟΡΔΑΛΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis