Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων

ΠΕΤΑΞΑΝ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ
Παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων

Το μεσημέρι της Πέμπτης η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» πραγματοποίησε παρέμβαση στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. 

Τα άτομα που εισήλθαν στον χώρο των δικαστηρίων, πέταξαν φέιγ βολάν με πολιτικό περιεχόμενο και αποχώρησαν, χωρίς οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν κάποια προσαγωγή.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο που ανάρτησαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:«Όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιαζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας. 

Ξέρουμε ότι κάποιοι αξιότιμοι κύριοι δικαστές προβάρουν από τώρα τα φτηνά τους λογύδρια εναντίον μας. Γνωρίζουμε όμως ότι κατά βάση δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό στα χέρια τους, όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. 

Ας γνωρίζουν λοιπόν, εντολείς κι εντολοδόχοι, ότι αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Όσο μας το επιτρέπουν οι μικρές μας δυνάμεις και οι περιορισμένοι μας πόροι θα αγωνιζόμαστε για ένα πιο δίκαιο κόσμο. Ας συνεχίσουν να υπηρετούν κι αυτοί τις δικές τους «αξίες» της μίζας, της λαμογιάς και της ρεμούλας και θα μας κρίνει όλους η ιστορία». 

 ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ 

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας/Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας

zougla.gr