Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:09 | 28/08/2016

Η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη σε κεντρική λεωφόρο της Λάρνακας ήταν η αρχή καταδίωξης οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο ανήλικοι.

Όλα άρχισαν 10 λεπτά μετά τις 3 το πρωί όταν οι δύο ανήλικοι, σύμφωνα με την αστυνομία, παραβίασαν το κόκκινο σηματοδότη αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιπολικό που βρισκόταν στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τη Λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου, "τα μέλη της Τροχαίας ακολούθησαν το αυτοκίνητο το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και προέβη σε διάφορες τροχαίες παραβάσεις όπως παραβίαση των φώτων τροχαίας και εισήλθε σε μονόδρομο. Αφού εισήλθε σε αδιέξοδο ακινητοποιήθηκε αφού προηγουμένως κινήθηκε με πισινή ταχύτητα και συγκρούστηκε με το περιπολικό". 

Η αστυνομικός, η οποία οδηγούσε το περιπολικό κατέβηκε από αυτό και κινήθηκε προς το μέρος του οδηγού του οχήματος, ενώ ο συνάδελφος της κινήθηκε προς το μέρος του συνοδηγού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τότε ήταν που ο νεαρός οδηγός φαίνεται να ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρέσυρε και τραυμάτισε την αστυνομικό η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. 

Σύμφωνα με την κα Τυρίμου, "λίγο αργότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ένα 17χρόνο από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος εντοπίστηκε και μετέβη στην Τροχαία Λάρνακας συνοδευόμενος από τους γονείς του και ένα 16χρόνο που ήταν ο συνοδηγός". 

Οι δυο νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

www.ant1iwo.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis