Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 18/05/2018

Κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας είναι από χθες το μεσημέρι επιχειρηματίας, ο οποίος προσπάθησε να φύγει από το δικαστικό μέγαρο χωρίς να έχει τακτοποιήσει ουσιαστικά ζητήματα που είχαν σχέση με την ποινή που του επέβαλε το Τριμελές.

Μια πρωτοφανής ιστορία που εκτυλίχτηκε αρχικά στο μεγάλο ακροατήριο, στη συνέχεια στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου.

Υπήρξε μάλιστα ελαφρύς τραυματισμός αστυνομικού.

[custom:google-ads]

Ο επιχειρηματίας που έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, δικάστηκε για παράβαση σε κατάστημα του (υγειονομικού ενδιαφέροντος). Του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών χωρίς όμως να έχει τη δυνατότητα έφεσης ή αναστολής κτλ. Συνοδεία αστυνομικού οδηγήθηκε στην Εισαγγελία (δηλαδή από το ισόγειο στον 3ο όροφο) προκειμένου να γίνει ρύθμιση της διαδικασίας εφαρμογής της ποινής. Αυτό συμβαίνει συχνά σε περιπτώσεις ατόμων που καταδικάζονται χωρίς αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένοντας στην Εισαγγελία κατάλαβε το πιθανό ενδεχόμενο να κρατηθεί. Τότε κινήθηκε προς την έξοδο, επιλέγοντας τις σκάλες- «έξοδος κινδύνου» στο πίσω μέρος του μεγάρου.

Ο αστυνομικός που τον συνόδευε τον ακολούθησε και τον σταμάτησε, βοηθούμενος κι από δεύτερο αστυνομικό που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκτός υπηρεσίας.

Στο τέλος του περιστατικού ο παραλίγο δραπέτης μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από το δικαστήριο στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Πηγή: proininews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών και έμειναν ...ατιμώρητοι

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis