Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 07/02/2020

Παραμένει στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας ο Μάνθος Γιαννούλης, ένας αξιωματικός κόσμημα για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει ξεχωρίσει για την αποτελεσματικότητα του, σε όλες τις θέσεις που έχει υπηρετήσει μέχρι σήμερα, αλλά και για την επιστημονική του επάρκεια και την διοικητική του διαχείριση σε δύσκολες συνθήκες επιτυγχάνοντας πάντα το μέγιστο αποτέλεσμα.

Στον ένα χρόνο της θητείας του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κερκύρας είναι εμφανείς οι αλλαγές προς το καλύτερο και κυρίως στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του νησιού.

Έχοντας άριστη σχέση με την τοπική κοινωνία και επικοινωνιακή ευελιξία με τους υφισταμένους του κατόρθωσε να γίνουν βήματα προόδου σε σημαντικούς τομείς της αστυνόμευσης και ικανοποίησης του αισθήματος ασφάλειας και δικαίου των πολιτών.
Ευχόμαστε να συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει, υπερκεράζοντας τις αντίξοες αντικειμενικές συνθήκες, και να συνεχίσει αταλάντευτα και δυναμικά να υπηρετεί με πίστη και με πάθος το λειτούργημα του επ’ ωφελεία της κερκυραϊκής κοινωνίας και του τόπου.

corfutvnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis