Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 30/11/2017

Το αίτημα αποφυλάκισης με την καταβολή εγγύησης ύψους 11.000 ευρώ απέρριψε το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ και έτσι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου παραμένει στις φυλακές ανηλίκων. 

Χθες το πρωί, ώρα Ελλάδος, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστή του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. Στο πλευρό της ένας Κινέζος δικηγόρος τον οποίο έχει διορίσει το κράτος μέχρι το νεαρό μοντέλο να βρει δικηγόρο της επιλογής της. Ηδη ο δικηγόρος της στην Ελλάδα Σάκης Κεχαγιόγλου έχει κάνει τις σχετικές επαφές και σε συνεννόηση με τους γονείς της φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο δικηγορικό γραφείο το οποίο θα αναλάβει την υπεράσπισή της. 

[custom:google-ads]

O διάλογος του δικαστή με τον δικηγόρο της Ειρήνης

  • Δικηγόρος: Ζητούμε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ). Να της επιβάλλετε περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
  • Δικαστής: Απορρίπτεται διότι είναι ξένη υπήκοος, άρα μπορεί να διαφύγει και επίσης είναι μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών. Να επανέλθετε στις 7 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η νεαρή από τη Μυτιλήνη δεν είπε κουβέντα καθώς δεν είχε δικαίωμα λόγου. Η ίδια έχει δηλώσει, πάντως, στον Γενικό Πρόξενο της χώρας στο Χονγκ Κονγκ ότι είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε ότι μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών στην τσάντα της. 

Ετσι, πλέον η 19χρονη παραμένει στη φυλακή τρομαγμένη και προσπαθώντας να βρει τρόπους να επικοινωνήσει με τους δικούς της. 

iefimerida.gr 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα σχέδια των Τούρκων του DHKP-C και οι ανησυχίες της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis