Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:08 | 14/02/2016

Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος άνδρας που συνελήφθη το Σάββατο στην Κόρινθο, κατηγορούμενος ότι κατέστρεψε με μια μαγκούρα περιπολικό της αστυνομίας στο Χαΐδάρι την Παρασκευή. 

Ο 30χρονος κατά την απολογία του στην εισαγγελέα, υποστήριξε ότι παρασύρθηκε και ότι ήταν μια αυθόρμητη πράξη τη στιγμής, χωρίς να υπάρχει καθοδήγηση από κανέναν.

Οι εικόνες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή στο Χαϊδάρι, όταν οι αγρότες προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο των ΜΑΤ εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα, και οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με χημικά, δείχνουν τον νεαρό αρχικά να «εξεγείρεται» για το μπλόκο της αστυνομίας και στη συνέχεια να σπάει με ακόμη δύο άτομα το περιπολικό που βρισκόταν στο σημείο. 


Η αστυνομία εξαρχής αναζητούσε τα τρία άτομα που φαίνονται στο βίντεο των επεισοδίων. Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε έναν 30χρονο με περίεργο κούρεμα και χακί στρατιωτικό μπουφάν, ο οποίος είναι φέρεται ως μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε στην Κόρινθο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis