Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 17/12/2016
Το νέο αυτό όπλο είναι σε διαμέτρημα .357 Magnum, διαθέτει ένα μεγέθους J-πλαίσιο, και χωρητικότητα στο βυκίο 6 φυσίγγια. Στα θετικά του νέου περιστρόφου Kimber K6 είναι η προσθήκη ενός "έξτρα" φυσιγγίου σε σύγκριση με τα πέντε φυσίγγια άλλων compact περιστρόφων. Η Kimber κατάφερε να διατηρήσει  χαμηλά το βάρος σε αυτό το ολομεταλλικό περίστροφο.
 
Το περίστροφο Kimber έχει καλά σκοπευτικά τα οποία μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν εάν είναι επιθυμητό. Το εμπρός και πίσω σκοπευτικό είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα για να μειώσουν την αντανάκλαση.
 
Η Kimber φαίνεται να στοχεύει στην αγορά των όπλων συγκεκαλυμμένης μεταφοράς με το K6. Έχει μια κάννη μήκους, μόνο 2 ίντσες, που το καθιστούν αρκετά μικρό για απόκρυψη σε μια τσέπη ή οπουδήποτε αλλού. Το όπλο διαθέτει επίσης μια πλήρως σκεπασμένη σφύρα και είναι μόνο διπλής ενέργειας.
 
Οι άκρες του όπλου έχουν στρογγυλοποιηθεί από την εταιρεία και είναι κάτι που βοηθά στη μείωση της πιθανότητας του όπλου να πιαστεί από ένα ένδυμα. Η Kimber κάνει τα K6 από ανοξείδωτο ατσάλι: το πλαίσιο, κύλινδρος και η κάννη είναι όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Ενώ είναι χαλύβδινη κατασκευή, ακόμα κι έτσι, η Kimber έχει καταφέρει να κρατήσει το βάρος σε αυτό το όπλο έως 23 ουγγιές. Αυτό είναι δύο ουγκιές ελαφρύτερο από ένα 5-σφαιρο Ruger SP101.
 
Για εκείνους που απαιτούν ένα μικρό πακέτο με ήπια ανάκρουση, το περίστροφο K6s παρέχει τη δύναμη που απαιτείται για την συγκεκαλυμμένη μεταφορά, την προστασία του σπιτιού και πολλές άλλες εφαρμογές. Το καλύτερο από όλα, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα Kimber, την αξιοπιστία και την απόδοση.
 

 

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis