Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:33 | 09/06/2020

Η Ένωσή μας πραγματοποίησε σήμερα, 9-6-2020, άλλη μία απολύτως επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α., την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Μιχάλης. Ο κύριος Υπουργός, αφού ενημερώθηκε  για τη λειτουργία της τράπεζας αίματος από τον υπεύθυνο αυτής, αλλά και από τους αρμόδιους αιμολήπτες νοσηλευτές, στη συνέχεια συνεχάρη προσωπικά τους συναδέλφους εθελοντές προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ανάλογες δράσεις δηλώνοντας και ο ίδιος υπέρμαχος του εθελοντισμού. Εντυπωσιάστηκε δε, βλέποντας δεκάδες συναδέλφους  να αναμένουν καρτερικά ώστε να επιτελέσουν το ιερό τους καθήκον ενώ οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ» του έκαναν γνωστό πως η τράπεζα αίματος της Ε.ΑΣ.Υ.Α. είναι η μεγαλύτερη τράπεζα αίματος του νοσοκομείου.

Οφείλουμε λοιπόν, ως Ένωση, να ευχαριστήσουμε και εμείς και να συγχαρούμε επίσης όλους αυτούς τους συναδέλφους  που με τη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες προβάλλουν την ευαισθησία που διακρίνει τον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό και τη διάθεσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Δεσμευόμαστε  για ανάλογες μελλοντικές δράσεις. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων επιμελήθηκε το προεδρείο της Ένωσης.

Την αιμοδοσία μας, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. ΤΖΕΦΕΡΗΣ Πέτρος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. ΣΚΟΥΡΑΣ Ιωάννης, ο οποίος και μας φιλοξένησε στο αμφιθέατρο του Α.Μ.Α. και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Α/Δ΄ κ. ΣΧΙΣΜΕΝΟΣ Κωνσταντίνος, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων.

 

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis