Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 13/08/2018

Επιτέθηκε σε αστυνομικούς, τους δάγκωσε και τους τραυμάτισε γιατί προσπάθησαν να την ελέγξουν με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες στο τμήμα ενώ από την έρευνα που έγινε στο δωμάτιο που διέμενε βρέθηκε και μικροποσότητα χασίς!

Πρωταγωνίστρια σε ένα άγριο σκηνικό που παραπέμπει σε “μαύρη κωμωδία” είναι πασίγνωστη χορεύτρια – μοντέλο με συχνή παρουσία στα τηλεοπτικά shows. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:30 σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, όπου είχε καταλύσει η 30χρονη εντυπωσιακή καλλιτέχνις. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της δικογραφίας η διεύθυνση του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία καθώς η νεαρή δεν είχε κάνει – σύμφωνα με την κράτηση της check out από τις 12 το μεσημέρι ως όφειλε ενώ δεν απαντούσε στα τηλέφωνα του δωματίου της.

[custom:google-ads]

“Την 12.8.18 και ώρα 15:30 αστυνομικοί της υπηρεσίας μας μετέβησαν κατόπιν τηλεφωνικής κλήσης από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται το όνομα) για ένοικο του ξενοδοχείου η οποία δεν είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο της την 12:00 ώρα ως όφειλε και δεν απαντούσε στις κλήσεις του ξενοδόχου” αναφέρει το διαβιβαστικό ενώ στις επόμενες γραμμές περιγράφεται αναλυτικά η άγρια επίθεση που πραγματοποίησε η χορεύτρια εναντίον των αστυνομικών “Κατά την άφιξη των αστυνομικών η ανωτέρω κατηγορούμενη εξήλθε του δωματίου της και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών δαγκώνοντας και τραυματίζοντας τον ένα εξ αυτών στον καρπό του αριστερού χεριού.

Κατόπιν αυτού, συνελήφθη και σε νομότυπη έρευνα που διεξήχθη σε βάρος της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 1.6 γραμμαρίων”.

europost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis