Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:45 | 18/04/2017

Ο πρωταγωνιστής της σειράς το “Νησί”, τον οποίο γνωρίσαμε από τον ρόλο του ως ο «Δημάρχου των λεπρών», Θοδωρής Κατσαφάδος,  έσωσε ένα προσφυγόπουλο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας ο ηθοποιός είδε στην Ομόνοια ένα 4χρονο αγοράκι να περιπλανιέται μόνο του, το φρόντισε και το παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές.

Ο ηθοποιός είπε στην εφημερίδα Espresso: «Φοβόμουν για τυχόν κίνδυνο του μικρού από κυκλώματα εμπορίας οργάνων». Σύμφωνα με το δημοσίευμα συνάντησε τον μικρό στη γωνία Πατησίων και Πανεπιστημίου και αναζήτησε τους γονείς του αλλά επειδή ήταν ασυνόδευτο, κάλεσε τις Αρχές.

Μέχρι να έρθει η αστυνομία, ο Θοδωρής Κατσαφάδος αγόρασε φαγητό στο παιδί και έμεινε μαζί του, ενώ ήρθε και αντιμέτωπος με αλλοδαπούς της περιοχής. «Έλεγαν πως ήξεραν την οικογένειά του. Δεν το επέτρεψα. Αν δεν ερχόταν η αστυνομία δεν θα έφευγα από το σημείο, ούτε εγώ, ούτε ο μικρός» δήλωσε επίσης.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο που βρισκόταν το παιδί και ο αστυνομικός υπηρεσίας κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του παιδιού και να βρει τους γονείς του σε κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος

www.fthis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis