ΠΑΣΟΚ: Κάποιος να μας φυλάει

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΠΑΣΟΚ: Κάποιος να μας φυλάει

Επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Γιάννη Πανούση απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην επιστολή ζητείται για λόγους ασφαλείας και λόγω των επανειλλημμένων επιθέσεων στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ να μην αποσυρθεί η φύλαξη των κεντρικών γραφείων και επισημαίνει ότι μετά τη χτεσινή επίθεση στην πόρτα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ να αναλογιστούν τις θεσμικές τους ευθύνες, για την ασφάλεια των εργαζομένων, των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και των περιοίκων, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα. 

 Η επιστολή κοινοποιείται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρη Τσακνάκη. 

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκο Βούτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση

Κύριοι Υπουργοί,

στις 9 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ν. Σαλαγιάννης απέστειλε επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό κ. Πανούση ζητώντας να μην αποσυρθεί η φύλαξη των κεντρικών γραφείων του Κινήματος,  τα οποία έχουν δεχθεί πολλές επιθέσεις στο παρελθόν.

Παρακαλώ να λάβουν  σοβαρά υπόψη  οι συναρμόδιοι υπουργοί ότι πίσω από την διαλυμένη πόρτα της χθεσινής εγκληματικής επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εργαζόμενοι και ανθρώπινες ζωές. 

Είμαι βέβαιος ότι έχετε πλήρη αίσθηση της θεσμικής σας ευθύνης  για την ασφάλεια των εργαζομένων και των στελεχών  του ΠΑΣΟΚ ,όπως και των περιοίκων και ζητώ να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Ευάγγελος  Βενιζέλος

Κοινοποίηση : 

Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα 

Εισαγγελέα του ΑΠ κα Ευτ. Κουτζαμάνη 

Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ.  κ. Τσακνάκη Δημήτριο

Πηγή:topontiki.gr