Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:19 | 09/03/2015

Ένας πατέρας εγκατέστησε κρυφά μια κάμερα στο υπνοδωμάτιο του γιου του και βιντεοσκοπούσε χωρίς την άδειά του τις ερωτικές συνευρέσεις που είχε ο δεύτερος.

Ο 53χρονος άνδρας, όπως δήλωσε στο δικαστήριο, άκουγε φωνές και θορύβους από το δωμάτιο του γιου του και όντας περίεργος αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερα.

Έτσι, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές συνευρέσεις του γιου του. Μάλιστα είχε συνδέσει την κάμερα με την τηλεόραση που βρισκόταν στην κουζίνα προκειμένου να παρακολουθεί το ζευγάρι ακόμη και όταν μαγείρευε.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη κόρη του άνοιξε το λάθος τηλεοπτικό κανάλι και είδε το σχετικό υλικό με τον αδελφό της και την κοπέλα του.

Η έφηβη αποκάλυψε το περιστατικό στην κοπέλα και τον αδελφό της, που αμέσως άρχισαν να ψάχνουν για την κάμερα, την οποία βρήκαν στη σοφίτα πάνω από το δωμάτιο. Παράλληλα, η αστυνομία ανακάλυψε μια γυμνή φωτογραφία της φίλης του γιου του στο κινητό του τηλέφωνο.

Παρόλα αυτά ο πατέρας αρνούνταν όλες της κατηγορίες, αλλά η μεταμέλειά του δεν έπεισε τους δικαστές και κινδυνεύει με 4 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: Mirror, http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis