Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 30/12/2018

Ένας πατέρας συγκινημένος από τη συμπεριφορά ενός αστυνομικού προς το 3χρονο κοριτσάκι του, θέλησε να τον ευχαριστήσει μέσα από τα socialmedia.

Ο πατέρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του, μέσα στο οποίο επέβαινε και η κορούλα του.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός Nease του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Τότε το αξιαγάπητο κοριτσάκι ζήτησε από τον αστυνομικό να της δώσει ένα αυτοκόλλητο σήμα, κάτι που συχνά δίνουν οι αστυνομικοί στις Η.Π.Α. στα παιδάκια.

Δυστυχώς, ο Nease δεν είχε άλλα αυτοκόλλητα στο περιπολικό του.

Την επόμενη μέρα όταν ο πατέρας δέχτηκε ένα χτύπημα στην πόρτα του, στα σίγουρα δεν περίμενε αυτόν τον επισκέπτη!

Ήταν ο αστυνομικός, ο οποίος έφερε στη μικρούλα όχι μόνο μπόλικα αυτοκόλλητα – σήματα, αλλά και μπρελόκ, μία κούπα, μαρκαδόρους και φύλλα ζωγραφικής!

«Ήταν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη, όσο δεν φαντάζεστε!», δήλωσε ο ευγνώμονας πατέρας. «Και δεν είναι μόνο τα δώρα, γιατί κάθισε μαζί της και πέρασαν χρόνο παίζοντας. Τώρα θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι!»

Όταν έφυγε ο αστυνομικός η μικρούλα απογοητεύτηκε, διότι ξέχασε να του ζητήσει να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί. Τότε ο (χαζο)μπαμπάς πήρε την κορούλα του και πήγαν να βρουν οι ίδιοι αυτήν την φορά τον αστυνομικό και έβγαλαν τη φωτογραφία που ακολουθεί.

[custom:google-ads]

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν για αυτόν τον εκπρόσωπο της αστυνομίας! Και επειδή σαν αυτόν υπάρχουν πολλοί, μακάρι να έφταναν μέχρι τα αυτιά μας περισσότερες ιστορίες τους, εγχώριες ή από το εξωτερικό!

Δείτε την φωτογραφία:

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis