Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:10 | 14/08/2018

Μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του  για την απελευθέρωση του γιού του, Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, ο πατέρας του Νίκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, βιώνουν πρωτόγονες στιγμές καθώς η οδύσσεια, κατά την οποία πορεύονταν δίχως να γνωρίζουν ποιά θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης, φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τον κο Νίκο Μητρετώδη, η ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών ήρθε εντελώς ξαφνικά και μέχρι ώρας η οικογένεια δεν είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

[custom:google-ads]

Σημειώνεται, ότι όπως αναφέρει ο κος Μητρετώδης η απελευθέρωση τους έρχεται κατόπιν επιβεβαίωσης πως στα κινητά τους δεν υπήρχε κάποιο μεπτό στοιχείο που να υποδεικνύει κατασκοπευτική δράση.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του αξιωματικού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, όσο και την εκκλησία, τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε πολίτη, επώνυμο ή ανώνυμο που επέδειξε συμπαράσταση προς την οικογένεια του, κατά τις 167 μέρες κράτησης του γιου του.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis