Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:08 | 18/02/2018

Η παρέλαση των παρελάσεων, της δημιουργίας της φαντασίας και του κεφιού, η Μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα ολοκληρώθηκε με όλη την Πάτρα να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Περισσότεροι από 30000 καβουρντιστές κάθε ηλικίας επί 4.30 ώρες μετέτρεψαν την Πάτρα για μία ακόμα σε μητρόπολη του Καρναβαλιού και του κεφιού.

[custom:google-ads]

Στη Μεγάλη Παρέλαση προπορεύονται τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου κι ακολουθούν τα πληρώματα με τα άρματα και τις κατασκευές τους. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης, δημιουργίας και συμμετοχής που μεταμορφώνει την πόλη δίνοντας ατμόσφαιρα γενικευμένης γιορτής.

Για την Μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 138 πληρώματα, ενώ οι συμμετοχές-ομάδες που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις συνεργασίες των πληρωμάτων για τις παρελάσεις είναι 132 (132 διαφορετικές στολές),  που αποτελούνται από 30.000 και πλέον καρναβαλιστές. Αρκετές από τις ομάδες θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές.

Διαβάστε περισσότερα στο patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis