Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 27/03/2018

Το χρονικό μια σοκαριστικής υπόθεσης ξετυλίγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην αίθουσα του εφετείου Πατρών,  το οποίο καλείται να αποφασίσει επί της πρωτόδικης απόφασης δικαστηρίου , σύμφωνα με την οποία,  επεβλήθησαν 67 χρόνια φυλάκισης σε πατριό δύο κοριτσιών από νησί του Ιονίου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μίας εξ αυτών και παρενόχληση της μικρότερης.

[custom:google-ads]

Η δίκη ξεκίνησε χθες στο δικαστήριο της Πάτρας και τα δύο κορίτσια κατέθεσαν για σημεία και τέρατα σε σχέση με τα όσα βίωσαν στα χέρια του… πατέρα τους.

Να σημειωθεί ότι επτανήσιος κατηγορείται για συστηματικό βιασμό της μεγαλύτερης  από τις θετές του κόρες και  παρενόχληση της μικρότερης

Πρωτόδικα, το δικαστήριο είχε δεχθεί ότι ο κατηγορούμενος, βίαζε συστηματικά (2 έως 3 φορές την εβδομάδα) στην τότε 12χρονη κόρη της γυναίκας του, από τον πρώτο της γάμο. Το κορίτσι όπως είχε πει στο δικαστήριο, και επανέλαβε και χθες, υπέμενε όλα αυτά τα χρόνια τον συστηματικό βιασμό της από τον πατριό της, ο οποίος την απειλούσε και την έκανε να νιώθει ενοχές για ό,τι γινόταν.

Η κοπέλα είπε ότι μόλις έγινε 18 ετών, αντιλήφθηκε ότι ο πατριός της, ασελγούσε και στη μικρότερη αδελφή της, όπως και στο ανήλικο φυσικό του τέκνο, από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα. Τότε αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της, η οποία στο μεταξύ είχε χωρίσει τον κατηγορούμενο, για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια η απίστευτη τραγωδία.

Πηγή: patrastimes.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis